blueberry77
Podwójna Marcówka :)
W Realu kosztowało przedtem 29,90, a teraz 37,90 :-(.Ale z tego co pamiętam to ja i tak dużo więcej płacę od ciebie za to mleko nie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Realu kosztowało przedtem 29,90, a teraz 37,90 :-(.Ale z tego co pamiętam to ja i tak dużo więcej płacę od ciebie za to mleko nie![]()
W Realu kosztowało przedtem 29,90, a teraz 37,90 :-(.
Cieszę się, że Was zmotywowałammalaga mnie zmotywowała i borę się za siebie
dzisiaj zrobię 30brzuszków na wprost, 30 skrętnych w prawo, 30 w lewo i 30 z nogami uniesionymi do góry![]()
Cieszę się, że Was zmotywowałamTo tym bardziej sama będę musiała wytrwać w postanowieniu, żeby wstydu nie było ;-)
Ćwiczyłam dziś brzuszki - 50 na wprost, i po 25 skrętnych w prawo i lewo :-)
a ja za bebilon z naklejką płacę tyle samo co przedtem...chyba....i kupuję małe opkaowanie bo poręczniej zabrac gdzieś
kasia to udanego debiutu niani życzę. Podziwiam cię za twój spokój ;-) Do nas za 2 tygodnie zacznie przychodzić teściowa, aby też właśnie nauczyć się planu dnia córci i by oswoiły się ze sobąAle ja do tego tak spokojnie nie podchodze
![]()
Kurcze, czemu to państwo nie może płacić chociaż jeszcze tego wychowawczego??