reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Heparyna w ciąży

reklama
Ja biorę ten zamiennik, Neoparin :-)
1492780648-aaaaaa.jpeg
i moje piękne siniaki :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Ciesz się chwilą hehe :D ja przed świętami miałam idealny brzuch, bez śladu. A tu nagle dupa [emoji14]
Ostatnio lekarz powiedział mi, że trochę przed porodem będzie trzeba postawić zastrzyki. Będzie mały odpoczynek od nich :)
No i zaczynam dziś 24 tydzień! :D Brzuch rośnie jak szalony a Tymon codziennie fika koziołki. :)

Dołączam do was, ja od 6 tygodni kłuję [emoji382] się igłą, mi akurat przepisał Clexane, raz lepiej raz gorzej.. Sama nie wiem od czego to zależy, raz jest siniak a raz śladu nie ma w ogóle... 20 to moja godzina zastrzyku.. Czasami jak widzę te igły to już mniw szlag trafia ale czego nie robi się dla Groszka :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj mój chłopak póki co jest w Norwegii i wraca w połowie maja.. Myślę że jak to zobaczy to będzie lekko przerażony... Wczoraj jakoś nieudolnie zrobiłam sobie zastrzyk bo dziś wyszedł bolesny fioletowy siniak i taka kulka jak zrost pod skórą
.. Poczułam jak oparłam się przez przypadek.. Brzuch w plamki :D

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój mąż, bardzo dzielnie, codziennie robi mi zastrzyki ;) Jakaś dziwna jestem, ale strasznie mnie boli ten płyn, jakby kwas się wylewał i sama po prostu nie dam rady tego zrobić. A więc jesteśmy w tym niemiłym obowiązku razem. :)

Do góry