Wspaniale[emoji7] [emoji7] [emoji8] Mam nadzieję, że jesteś trochę spokojniejsza[emoji9]Oto przedstawiam moje dwie WSPANIAŁE KRUSZYNKI![]()
reklama
Brzuchatka2017
Fanka BB :)
No to sie dziewczyny bardzo ciesze, ze przesylka dotarla i hiszpanska poczta nie nawalila

A teraz trochę mniej pozytywniej, slyszalyscie o zmianach, ktore chce wprowadzic UE o urlopach macierzynskich?
Normalnie cisnienie mi sie podnioslo..
poczytajcie sobie:
Link do: Koniec rocznych urlopów dla matek. W zamian pięć nowych dni wolnych od pracy dla wszystkich
A teraz trochę mniej pozytywniej, slyszalyscie o zmianach, ktore chce wprowadzic UE o urlopach macierzynskich?
Normalnie cisnienie mi sie podnioslo..

Link do: Koniec rocznych urlopów dla matek. W zamian pięć nowych dni wolnych od pracy dla wszystkich
tusiaczzek1988
Wspaniale[emoji7] [emoji7] [emoji8] Mam nadzieję, że jesteś trochę spokojniejsza[emoji9]
Jestem spokojniejsza :-) Cieszę się bardzo że wszystko jest ok :-) Teraz kolejne 2tygodnie do następnej wizyty i potem za 4 tygodnie prenatalne...
i to teoretycznie dla dobra matek, tiaa...A teraz trochę mniej pozytywniej, slyszalyscie o zmianach, ktore chce wprowadzic UE o urlopach macierzynskich?
Normalnie cisnienie mi sie podnioslo..poczytajcie sobie:
gie_er
To z tego co czytałam najpierw musi "przejść", a później państwa mają mieć dwa lata na wprowadzenie zmian. Szczerze nie wyobrażam sobie, ze ktoś inteligentny się na to godzi ;pi to teoretycznie dla dobra matek, tiaa...
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
gie_er idziesz w weekend na to darmowe usg na sarni stok ?
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Gratuluje udanych wizyt 

Oby wszystkie były pozytywne 
Bo inaczej być nie może ! 

iwilleatyou
Tusiaczku piekne widoki
:* cieszę się ze wszystko dobrze. Ja wlasnie dostalam prezent od syna na dzień mamy
zrobil w przedszkolu
)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
To z tego co czytałam najpierw musi "przejść", a później państwa mają mieć dwa lata na wprowadzenie zmian. Szczerze nie wyobrażam sobie, ze ktoś inteligentny się na to godzi ;p
Jakoś nie widzę w naszym aktualnym rządzie nikogo inteligentnego