Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Jak mam czas to odpisuje tasmowoSkakanka, znowu postów naprodukowałaś, że nadążyć za Tobą nie mogę;-).
;-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak mam czas to odpisuje tasmowoSkakanka, znowu postów naprodukowałaś, że nadążyć za Tobą nie mogę;-).
;-)Monika nieźle, co spadochron mu się nie otworzył;-)

Mciej mówił, że oni nie widzieli samego upadku tylko słyszeli puknięcie o podłogę, ale przewidują, że chyba spadł na pupę, a tam wiadomo jest pielucha, która zamortyzuje upadek ;-)
ja polecam bidon niekapek ze slomka :-)
Monika ... widzę, że Wituś to też taki twardziel jak Jeremi .... też nic nie płakał tylko dumnie patrzył na lądowisko ;-)

Ze słomką? Hania raczej nie będie potrafiła pic słomką! Na razie póki chora to nawet z niekapkiem się wstrzymam, ale też myślalam o Avent. Na razie kupiłam butelkę z końcówką taką jak niekapek, jak zauważyłąm dopiero w domu hehe:-).
Hm moze sprobuje...ale juz mam tego wszystkiego tzn butelek roznych i kubkowja polecam bidon niekapek ze slomka :-)
i z niczego nie chce pic, najlepiej jej idzie z normalnego kubka,przechylam jej i sobie pije tylko gorzej by bylo podac jej w ten sposob np w podrozy...Wiesz, bo tensoczek trzeba wtedy zassać, a to chyba nie jest takie łatwe...
Hm moze sprobuje...ale juz mam tego wszystkiego tzn butelek roznych i kubkowi z niczego nie chce pic, najlepiej jej idzie z normalnego kubka,przechylam jej i sobie pije tylko gorzej by bylo podac jej w ten sposob np w podrozy...