reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Dalam ostatnio Lenie niekapek, lecz okazalo sie, ze nasz niekapek to kapek, biegalam z mopem po mieszkaniu, bo gdzie Lena sie z nim ruszyla tam bylo mokro. jak na razie to sie zrazilam.

Lorien, ciazowo poza tym, ze zgaga zaczela mnie meczyc i brzuszek coraz wieksz to wlasciwie dobrze sie czuje. Gorzej troszke z ta samotnoscia, ale to tez sobie jakos przepracuje.

Monika nieźle, co spadochron mu się nie otworzył :confused:;-)

No jakoś nie chciał ;-):-D
Nie nabił sobie synek żadnego guza, o dziwo :-D Mciej mówił, że oni nie widzieli samego upadku tylko słyszeli puknięcie o podłogę, ale przewidują, że chyba spadł na pupę, a tam wiadomo jest pielucha, która zamortyzuje upadek ;-):-D

ja polecam bidon niekapek ze slomka :-)

Ze słomką? Hania raczej nie będie potrafiła pic słomką! Na razie póki chora to nawet z niekapkiem się wstrzymam, ale też myślalam o Avent. Na razie kupiłam butelkę z końcówką taką jak niekapek, jak zauważyłąm dopiero w domu hehe:-).

Ze słomką? Hania raczej nie będie potrafiła pic słomką! Na razie póki chora to nawet z niekapkiem się wstrzymam, ale też myślalam o Avent. Na razie kupiłam butelkę z końcówką taką jak niekapek, jak zauważyłąm dopiero w domu hehe:-).

dlaczego myslisz ze nie bedzie umiala pic ze slomki? u nas taki bidon sie swietnie sprawdza :-) my mamy dokladnie taki:
NUBY - BIDON PSTRYCZEK NIEKAPEK ________ NIEBIESKI (222106807) - Aukcje internetowe Allegro

ja polecam bidon niekapek ze slomka :-)
Hm moze sprobuje...ale juz mam tego wszystkiego tzn butelek roznych i kubkow:wściekła/y:i z niczego nie chce pic, najlepiej jej idzie z normalnego kubka,przechylam jej i sobie pije tylko gorzej by bylo podac jej w ten sposob np w podrozy...

reklama
Wiesz, bo tensoczek trzeba wtedy zassać, a to chyba nie jest takie łatwe...

no ssie sie normalnie tak jakbys pila przez slomke, nie idzie ciezko, Michas skumal o co biega juz po jednym dniu probowania :-)

Hm moze sprobuje...ale juz mam tego wszystkiego tzn butelek roznych i kubkow:wściekła/y:i z niczego nie chce pic, najlepiej jej idzie z normalnego kubka,przechylam jej i sobie pije tylko gorzej by bylo podac jej w ten sposob np w podrozy...

no wlansie ja szukalam kubeczka dla Michaska ale wszedzie sa takie wielkie :-( pokaz jaki Ty masz :-) a ten bidon jest super na wyjscia bo nic sie nie rozleje :-)

Do góry