reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pierwsze upadki pierwsze siniaki maluszkow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tak woloszki - michal tez ma cale nogi poobijane i posiniaczone - az nie moge na to patrzec - a najlepsze jest to ze on nie wie kiedy to sie stalo .... grunt ze nie boli;
Kamila oprocz twarzy jakos sie jeszcze trzyma i innych ran nie bylo;

reklama
i to wszytsko jeszcez nas czeka:-)
jak byłam mała tez wiecznie miałam obdarte kolana, dobrze ze mi tak nie zostało;-) chociaz po każdej imprezce mam jakies uszczerbki:-D

Wczoraj Ingunia starła sobie kolanko do krwi:-(. I nie byłoby to takie dziwne i może warte zamieszczenia na tym forum ale jak się przewróciła to w ogóle nie kwęknęła nawet i ja nic nie zauważyłam. Dopiero po godzinie jak wróciłam do domu to zauważyłam, ze jej troszkę krew leci - miała spodenki do kolan więc jak stała to z góry nogawki zasłaniały to starte kolanko.

I powiem, że jestem z niej strasznie dumna:-) - twarda sztuka mi się trafiła - nie płacze z byle powodu:tak:

Dzielne Dziewczyny:tak:
u nas też kolana poobcierane, jedna rana sie nie zdąży zagoić i pojawia się następna, zazwyczaj po upadkach z rowerku, bo Antos sobie wykombinował że łatwiej sie schodzi jak się rowerek przewróci, nie wiem skąd takie pomysły.

u nas też kolana poobcierane, jedna rana sie nie zdąży zagoić i pojawia się następna, zazwyczaj po upadkach z rowerku, bo Antos sobie wykombinował że łatwiej sie schodzi jak się rowerek przewróci, nie wiem skąd takie pomysły.

Jak to nie wiesz? Przecież to logiczne:-):-)

Hehe fajnie kombinuje Antoś.U nas dopiero teraz mamy pierwsze otarte kolana.Teściowa pilnowała Victorka i wrócił z obdartymi kolanami.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry