reklama
mrsMalec
Fanka BB :)
Napewno będzie dziś i jutro . A później zależy czy towar znajdzie jakiś mu szefMrs Malec i te 1.5 tyg teraz bedzie w Londynie tak?Kurde oby sie tam wkoncu uspokoiło..:/
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
zapmarta
Karolkowa mama
witam babeczki,
wpadam życzyć powodzenia na wizytach a pozostałym mamuśkom spokojnego i miłego dnia.
Ja niestety nadal mocno przeziębiona, ratuję się domowymi sposobami, ale zatoki mam tak zawalone, że szkoda gadać.
wpadam życzyć powodzenia na wizytach a pozostałym mamuśkom spokojnego i miłego dnia.
Ja niestety nadal mocno przeziębiona, ratuję się domowymi sposobami, ale zatoki mam tak zawalone, że szkoda gadać.
DigitalGirl
Moderatorka
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Ja już po badaniach. Prawie 40 min w kolejce stałam.
I w gabinecie dopiero zobaczyłam że cały czas miałam bluzkę na lewą stronę założona [emoji23][emoji23]
Brawo ja [emoji16]
I w gabinecie dopiero zobaczyłam że cały czas miałam bluzkę na lewą stronę założona [emoji23][emoji23]
Brawo ja [emoji16]

Brzuchatka2017
Taak..bo chcielismy byc tutaj mobilni na miejscu..teraz najchetniej wlazlabym do samolotu i za niecale 3 h byla w Katowicach..ale chopa samego nie puszcze, jak tyle drogi, bo bym sie w ogole martwilaSamochodem jedziecie???
U mnie rosół, pomidorowa (a co się będę do jednej zupy ograniczać, kasza z sosem i surówka do tego![]()
Brzuchatka2017
Dziewczyny, przytrafila mi sie wczoraj niefajna rzecz, poslizgnelam sie jak wychodzilam z lazienki i dosc mocno uderzylam sie w brzuszek o stół
Jakos strasznie bardzo nie bolalo, ale teraz caly czas czuje jakby takie napiecie i kilka razy mnie zaklulo..leciec tu do lekarza czy czekac na ta wizyte w PL 19stego? Sama juz nie wiem, co robic 
reklama
iwilleatyou
Laski plamienie nie przeszło i brzuch tez troche pobolewa. Wiem ze z dzidzia wszystko super ale dzwonilam do mojego lekarza i kazal przyjechac jutro z samego rana. Da mi progesteron to bede spokojniejsza a dzisiaj leze i odpoczywam
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom