reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Roksi Wielkie brawa dla coreczki :tak:;-)

Ja nie przebije Wiktorii uszu- będzie sama o tym decydowała. Jesli będzie chciała przebić to pójdziemy do kosmetyczki, ale jeśli nie to nie bede jej usilnie namawiac. To jest jej ciałko i niech sama decyduje.

Ja pamietam jak mialam 6 latek i wiekszosc kolezanek mialo w zerowce kolczyki , a ja tez bardzo chcialam i zarazem bardzo sie balam :happy2: dlatego przebilam swojej coreczce tak szybko ,a przeciez jakby pozniej ich nie chciala nosic to zawsze mozna wyciagnac:tak:;-)

Roksi Wielkie brawa dla coreczki :tak:;-)

Ja pamietam jak mialam 6 latek i wiekszosc kolezanek mialo w zerowce kolczyki , a ja tez bardzo chcialam i zarazem bardzo sie balam :happy2: dlatego przebilam swojej coreczce tak szybko ,a przeciez jakby pozniej ich nie chciala nosic to zawsze mozna wyciagnac:tak:;-)
oczywiście też tak myśle:-) no ale każdy ma swoje poglady i zdanie:tak: ja jestem zadowolona że już po wszystkim:-)
sama poszłabym przekłuc pępek bo po ciąży mi zarósł ale jeszcze mój brzusio się nie nadaje:-p idę ćwiczyć:cool2:

Cześć dziewczyny,

Ja tylko na chwilkę, bo jesteśmy cały czas w trakcie wakacji:-),
ale musiałam do was zajrzeć, no i dobrze, bo straszne zaległości mam,
MALAGA- gratulacje z okazji rocznicy ślubu:tak:, my też mamy rocznicę za parę dni (16.08) - czwartą

EWA - wyrazy współczucia z powodu dziadka, ale tak jak napisały dziwecyzny, oni są TAM razem,

Dzięki za dostęp do zamkniętego forum, muszę przejrzeć na spokojnie i umieścić tam swojego ASA,

Odpoczywamy dalej,

Witam nową marcówkę Aiwyls

Dobrej nocy

oczywiście też tak myśle:-) no ale każdy ma swoje poglady i zdanie:tak: ja jestem zadowolona że już po wszystkim:-)
sama poszłabym przekłuc pępek bo po ciąży mi zarósł ale jeszcze mój brzusio się nie nadaje:-p idę ćwiczyć:cool2:
ja tez jestem szczesliwa ,ze juz kolczyczki niuniuski mamy za soba :-) bardzo chcialam ,zeby je miala :tak:;-) a co do pepka to ja tez mam kolczyk i mi nie zarosla dziurka w czasie ciazy :no: nosze do dzis ,a ja tez powariowalam troszke jeszcze z tym kolczykowaniem zrobilam sobie ostatnio (jakies 2tyg temu) w brwi ;-) szalona mama ze mnie :happy2:

i tak wlasnie wygladam :-p

Dziewczyny,
Mam wielka prosbe:pomozcie mi znalezc dobry wozek spacerowke zeby:
1. mial skretne, pompowane kola
2. mozna byloby ewentualnie doczepic do niego kiedys gondolke
(ale niekoniecznie)
3. rozkladal sie do pozycji lezacej(nie pollezacej)
4. nie byl chorendalnie drogi
5. byl w miare lekki(wiem,ze przy pompowanych kolach to raczej niemozliwe, ale moze...)
6. mial przekladana raczke
7. stabilny podnozek
8. no i ladnie wygladajacy

moze slyszalyscie o takim bo moj deltim mnie wkurza i mysle nad sprzedaniem go a kupieniem czegos innego.
Pozdrawiam Was z ranca;-)

bogna ja bym ci poleciła mutsyego:tak: bo jestem z niego bardzo zadowolna :tak: tylko cena dość wysoka ale można zainwestować i przyda się dla drugiego bobaska:-)

reklama
Do góry