reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Przysięgam ze czasami mam ochotę udusić ludzi za takie błędy. Niepotrzebny tylko był stres dla was ale najważniejsze ze wszystko dobrze . Piękne zdjęcie [emoji846]można się doszukiwać podobieństwa [emoji12] dla mnie te zdjęcie 3D/4D są niesamowite . Nasze Mamy mogły tylko pomarzyć o takich pamiątkach .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak dokładnie ile stresu się najadlam , a ja głupia się cieszyłam, że dostałam skierowanie na badania na nfz i że 100 może zaoszczędzę! Ale najważniejsze że wszystko jest ok [emoji4]Dziś tylko 540 zł wydane na wizyty i aptekę [emoji28]a u nas krucho z kasą...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak dokładnie ile stresu się najadlam , a ja głupia się cieszyłam, że dostałam skierowanie na badania na nfz i że 100 może zaoszczędzę! Ale najważniejsze że wszystko jest ok [emoji4]Dziś tylko 540 zł wydane na wizyty i aptekę [emoji28]a u nas krucho z kasą...

U nas tez krucho i co zrobisz...mam tak co wizytę

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Tak na prawdę to należało by pozwać laboratorium które popełnilo błąd o zwrot kosztów i jeszcze zadośćuczynienie za straty moralne!!! Przez takich baranów niepotrzebnie się stresujesz nie mówiąc o wydanych nie małych pieniadzach!

Oj z ta kasa to My invitrówki chyba wszystkie znamy problem . Niestety nasze koszty są nieporównywalne z naturalna ciążą. Miejmy tylko nadzieje ze słowa" Kocham Cie Mamo " wynagrodzą nam to wszystko co musimy znieść . Chyba nigdy nie pojmę niesprawiedliwości w wydatkowaniu finansów i polityki tego kraju. Wczoraj powiedziałam do mojego ze jak nasze dziecko zechce wyjechać z tego kraju to będę mu kibicować .

Oj z ta kasa to My invitrówki chyba wszystkie znamy problem . Niestety nasze koszty są nieporównywalne z naturalna ciążą. Miejmy tylko nadzieje ze słowa" Kocham Cie Mamo " wynagrodzą nam to wszystko co musimy znieść . Chyba nigdy nie pojmę niesprawiedliwości w wydatkowaniu finansów i polityki tego kraju. Wczoraj powiedziałam do mojego ze jak nasze dziecko zechce wyjechać z tego kraju to będę mu kibicować .

No u mnie na forum listopadowych mamusiek ,to aż huczy od wyprawek[emoji2]a ja tylko popatrzę, bo narazie nic z tego[emoji28]

Widzę, że tak samo myślisz jak ja. Tez nie będę stała na przeszkodzie, żeby moje dziecko wyjechało jak będzie chciało.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzwoniąc do Pan z zusu które nie chcą wypłacić mi pieniedzy pytam czy mają jakąś chwilówke do polecenia i czy jeżeli moje dziecko urodzi się chore albo poronie bo nie mam pieniędzy na leki przez ich opieszalosc to czy powołać się na jej nazwisko w sądzie o wypłatę odszkodowania.

No u mnie na forum listopadowych mamusiek ,to aż huczy od wyprawek[emoji2]a ja tylko popatrzę, bo narazie nic z tego[emoji28]

Ja niestety tez nic po nikim nie dostanę i wszystko musimy sami zakupić ale stwierdziłam ze kupię na olx pakę używanych ciuszków bo to dziecko za chwile z tego wyrośnie . Dziewczyny maja naprawdę zadbane rzeczy i za 300 zł można kupić na pół roku ciuszki .nie można tez dać się zwariować ,normalne ze każdy by chciał ale moment kiedy się urodzi stanie się dopiero wydatkiem i kasa już będzie szła regularnie .

reklama
Ja niestety tez nic po nikim nie dostanę i wszystko musimy sami zakupić ale stwierdziłam ze kupię na olx pakę używanych ciuszków bo to dziecko za chwile z tego wyrośnie . Dziewczyny maja naprawdę zadbane rzeczy i za 300 zł można kupić na pół roku ciuszki .nie można tez dać się zwariować ,normalne ze każdy by chciał ale moment kiedy się urodzi stanie się dopiero wydatkiem i kasa już będzie szła regularnie .

No ja ciuszków trochę mam po synku, dużo też dostałam ,ale musiałam oddać je z powrotem jak mały wyrósł [emoji4]ale łóżeczko wózek i fotelik sprzedałam, bo miałam nadzieję że jak sprzedam to się uda[emoji6]

Do góry