Doti306
Fanka BB :)
Do jakiego ginekologa chodzisz?Ja była w środę i dziś idę. A od czwartku mój gin ma urlop to pewnie następna będzie w połowie sierpnia.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Do jakiego ginekologa chodzisz?Ja była w środę i dziś idę. A od czwartku mój gin ma urlop to pewnie następna będzie w połowie sierpnia.
Strasznie smutne. Poprostu same biedę klepia, tez by chciały trochę grosza. To prawda nie każdy dostaje. Ja dostaje za dwójkę 500. Żeby dostać 1000 przekraczalismy dochód 30 zł za miesiąc. Teraz juz za trzecie dostaniemy 1500. Ale ile to potrwa? Nie wiadomo. Mój mąż pracuje w ministerstwie. Mówi ze dobra sytuacja jest z budżetem [emoji4] w innych krajach od dawna dają kasę na dzieci. Ja od zawsze chciałam mieć dużą rodzinę, nigdy nie patrzyłam na 500 plus ale jak Państwo daje to biorę [emoji4] nie oszukujmy się każdy pieniądz się przyda na zajęcia czy cos[emoji4]Podejrzewam że jak brzuszki będą widoczne to nie jedna z nas usłyszy złośliwy komentarz związany z 500+ na grupie wrzesniowych mamus takie historie dziewczyny opowiadają że aż przykro...
Najgorsze są stare baby. W kolejce nie przepuszcza bo się za 500+ puściła np. To niech czeka
Jakby to wstyd mieć upragnione dziecko w wieku 30 lat. No straszne. i nie każda przecież weźmie. Ja nie dostanę. A jak rodzina większa to już całkowity lincz patologii
Też się zastanawiam jak często będę musiała chodzić :/ Koleżanka odwiedzała lekarza co 3 tygodnie. Ale tak się zastanawiam czy takie częste wizyty są faktycznie potrzebne jeśli wszystko jest dobrzeDziewczynki jak często macie wizyty? Ja byłam w 5 tyg wczoraj w 7. moj gin idzie na urlop i zapisał mnie znów za 2,5 tyg do innego i znów do niego na prenatalne pod koniec sierpnia albo początek września. Tamten ma ustalić kiedy najlepiej.
Mam nadzieję, że jesteś już pod opieką lekarzaPrzespałam pół dnia i ciężko was nadgonic ;-) u mnie też bajzel. Mieszkamy z moimi tesciami, ale to brudaski więc na pomoc nie ma co liczyć. U mnie źle narazie, dostałam plamienia a do ginatego dopiero na czwartek :-( do pracy nie poszłam bo mnie zaczął brzuch boleć.. mąż do pracy na noc poszedł a ja leżę i rycze co chwilę. Jak się ciąża nie utrzyma to ja nie wiem co będzie...tu już jedna mała wnuczka u szwagra jest i u nas tylko od lutego(slub) wpatrują dziecka. Męczy mnie to strasznie, chyba trzeba na czas starań(jakby się tfu tfu coś podzialo) stąd spadać bo oszaleje :-( oby do czwartku...
Zosik najlepszyDo jakiego ginekologa chodzisz?
dobre mi sobie. Nic innego sie nie liczy. Jakbym tyle kasy z mężem miesiecznie muala, to jak bym hrabina chodzila odziana
syn tego nie pojmuje 
Właśnie. Ja nie atakuje tych co biorą. To jest bardzo potrzebne i sama bym chętnie wzięła. No ale na pierwsze nie dostaniemy. to jest wsparcie a nie powód żeby mieć dziecko. Jak podli ludzie zawistni muszą być żeby tak komentować.Strasznie smutne. Poprostu same biedę klepia, tez by chciały trochę grosza. To prawda nie każdy dostaje. Ja dostaje za dwójkę 500. Żeby dostać 1000 przekraczalismy dochód 30 zł za miesiąc. Teraz juz za trzecie dostaniemy 1500. Ale ile to potrwa? Nie wiadomo. Mój mąż pracuje w ministerstwie. Mówi ze dobra sytuacja jest z budżetem [emoji4] w innych krajach od dawna dają kasę na dzieci. Ja od zawsze chciałam mieć dużą rodzinę, nigdy nie patrzyłam na 500 plus ale jak Państwo daje to biorę [emoji4] nie oszukujmy się każdy pieniądz się przyda na zajęcia czy cos[emoji4]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja do dereniaZosik najlepszy
Wszystko będzie dobrzeWitajcie dziewczyny [emoji16] ale naprodukowałyście [emoji16]
Ja odsypiałam [emoji6]
Dziś wizyta o 16.30 boję się co będzie.
Nic mi tak na nerwy nie dziala jak tekst o 500+. Do tej pory jak para miala jedno dziecko tp z wygody i egoizm, teraz jak chce sie mieć wiecej niż jedno to lecą na 500+.Podejrzewam że jak brzuszki będą widoczne to nie jedna z nas usłyszy złośliwy komentarz związany z 500+ na grupie wrzesniowych mamus takie historie dziewczyny opowiadają że aż przykro...
Najgorsze są stare baby. W kolejce nie przepuszcza bo się za 500+ puściła np. To niech czeka
Jakby to wstyd mieć upragnione dziecko w wieku 30 lat. No straszne. i nie każda przecież weźmie. Ja nie dostanę. A jak rodzina większa to już całkowity lincz patologii
Ja ze względu na wcześniejsze poronienie wizyty mam xo 2 tygodnie. I dobrze, bo chyba inaczej bym zwariowałaDziewczynki jak często macie wizyty? Ja byłam w 5 tyg wczoraj w 7. moj gin idzie na urlop i zapisał mnie znów za 2,5 tyg do innego i znów do niego na prenatalne pod koniec sierpnia albo początek września. Tamten ma ustalić kiedy najlepiej.
Na pewno sie wchlonie.Ja do dereniatez jestem bardzo zadowolona. Aaa zapomniałam wam powiedzieć, przy wczorajszym USG lekarz znalazł jakiegoś torbiela kolo 5cm, ale mówił ze będzie pod obserwacja i powinien się wchłonąć.

w jednym pokoju sie gniezdza. Zamuast kupowac smartfony sobie itd powinni wynajac wieksze mieszkanie jak mają te 500 +