Kaska sama nie wiem, jak bylam w 1 ciazy, to objawy ciazowe zauwazylam w 8 tyg. ciazy.Czuje sie super , jakbym byla po @. :-):-):-)Beatko bedzie mi bardzo miloale moze u ciebie wlasnie kwietniowa fasolka juz mieszka
)
reklama
Ide sie wykapac a potem poloze Oskarka spac. Wpadne tu do Was tak o 21, jestem sama wiec komputer jest moj, tylko moj. Jak jest maz to jest walka o ogien, kto pierwszt ten lepszy. A tu jeszcze syn o swoje prawa walczy, normalnie kongo.
Antiope
Fanka BB :)
Wiecie, gdyby się dziś udało, to chyba na dziewczynkę, bo śluz mam taki w sumie nie bardzo płodny. Ja nie robię testów owulacyjnych, bo to przecież ma być wpadka 
Ja chyba wiem kiedy mam owulację, bo wtedy nie dość, że jest taki rozciągliwy śluz, to wypada jeszcze taki spory pojedynczy glucik. Kiedyś muszę sprawdzić, czy dobrze mi się wydaje, ale chyba tak, bo zawsze 16 dni później mam @. Szkoda, że tak nie mam co miesiąc, bo wtedy zawsze bym wiedziała kiedy okres dostanę pomimo że są nieregularne.

Ja chyba wiem kiedy mam owulację, bo wtedy nie dość, że jest taki rozciągliwy śluz, to wypada jeszcze taki spory pojedynczy glucik. Kiedyś muszę sprawdzić, czy dobrze mi się wydaje, ale chyba tak, bo zawsze 16 dni później mam @. Szkoda, że tak nie mam co miesiąc, bo wtedy zawsze bym wiedziała kiedy okres dostanę pomimo że są nieregularne.
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Dziewczyny mam pytanie? Macie programy antywirusowe? Ja mam Avast. Od prawie tyg jak tylko wejdę na stronę forum lub chciaż otworzę swoją pocztę na której jest wiadomość z forum od razu mam komunikat że znaleziono konia trojańskiego. Mam go za każym razem. Czy któraś z was ma podobny problem?
eni20
Zaangażowana w BB
NIaNIa u mnie wlasnie zle
nudnosci, ciagle spac, ciagle zmeczona i nie do zycia
brzuszek sie zaokraglil
i kilka dni temu to bylo niesamowite
poczulam motyla
takiego jak z KUba
tego nie da pomylic, naprawde to poczulam
gadalam ze znjaoma i tez tak wczesniej poczula ruch
dziwne to jest, praktycznie niemozliwe,ale wiem ze mi sie nie zdawalo
a na chlopca to po pozytywnym tescie owu odczekac 12 godz i wtedy bzykanko
i anjkepij jakos wzmocnic nasienie i brac wit C-na ruch plemnikow
a na chlopca to po pozytywnym tescie owu odczekac 12 godz i wtedy bzykanko
Ja to ostatnio stwierdzilam ze sie strasznie nakrecilam tym calym staraniemKaska sama nie wiem, jak bylam w 1 ciazy, to objawy ciazowe zauwazylam w 8 tyg. ciazy.Czuje sie super , jakbym byla po @. :-):-):-)
objawy mam wszystkie o ktorych mozna wyczytac , snia mi sie testy po nocach tylko co z tego jak @ musze wyluzowac odpuscic troche wypoczac
tyle ze to nie jest takie latwe ...
Eni witaj ja sledze ten watek od niedawnaNIaNIa u mnie wlasnie zlenudnosci, ciagle spac, ciagle zmeczona i nie do zycia
brzuszek sie zaokraglil
i kilka dni temu to bylo niesamowite
poczulam motyla
takiego jak z KUba
tego nie da pomylic, naprawde to poczulam
gadalam ze znjaoma i tez tak wczesniej poczula ruch
dziwne to jest, praktycznie niemozliwe,ale wiem ze mi sie nie zdawalo
a na chlopca to po pozytywnym tescie owu odczekac 12 godz i wtedy bzykankoi anjkepij jakos wzmocnic nasienie i brac wit C-na ruch plemnikow
![]()
Gartuluje fasolki
u mnie niestety @ i zaczynam nowy cykl tym razem bede madrzejsza
a odnosnie tych plemnikow to co oprocz wit C ???musze meza wzmocnic
reklama
Podziel się: