reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Beatko, a może mnie się zdaję i to wielkie zdarzenie, które przeczówam w żołądku to na Twoją dzidzię, a nie na moją?

Ide sie wykapac a potem poloze Oskarka spac. Wpadne tu do Was tak o 21, jestem sama wiec komputer jest moj, tylko moj. Jak jest maz to jest walka o ogien, kto pierwszt ten lepszy. A tu jeszcze syn o swoje prawa walczy, normalnie kongo.

Wiecie, gdyby się dziś udało, to chyba na dziewczynkę, bo śluz mam taki w sumie nie bardzo płodny. Ja nie robię testów owulacyjnych, bo to przecież ma być wpadka :-p:rofl2:
Ja chyba wiem kiedy mam owulację, bo wtedy nie dość, że jest taki rozciągliwy śluz, to wypada jeszcze taki spory pojedynczy glucik. Kiedyś muszę sprawdzić, czy dobrze mi się wydaje, ale chyba tak, bo zawsze 16 dni później mam @. Szkoda, że tak nie mam co miesiąc, bo wtedy zawsze bym wiedziała kiedy okres dostanę pomimo że są nieregularne.

Dziewczyny mam pytanie? Macie programy antywirusowe? Ja mam Avast. Od prawie tyg jak tylko wejdę na stronę forum lub chciaż otworzę swoją pocztę na której jest wiadomość z forum od razu mam komunikat że znaleziono konia trojańskiego. Mam go za każym razem. Czy któraś z was ma podobny problem?

NIaNIa u mnie wlasnie zle:( nudnosci, ciagle spac, ciagle zmeczona i nie do zycia:( brzuszek sie zaokraglil:)i kilka dni temu to bylo niesamowite:) poczulam motyla:) takiego jak z KUba:) tego nie da pomylic, naprawde to poczulam:) gadalam ze znjaoma i tez tak wczesniej poczula ruch:) dziwne to jest, praktycznie niemozliwe,ale wiem ze mi sie nie zdawalo;)
a na chlopca to po pozytywnym tescie owu odczekac 12 godz i wtedy bzykanko:)i anjkepij jakos wzmocnic nasienie i brac wit C-na ruch plemnikow:)

Kaska sama nie wiem, jak bylam w 1 ciazy, to objawy ciazowe zauwazylam w 8 tyg. ciazy.Czuje sie super , jakbym byla po @. :-):-):-)
Ja to ostatnio stwierdzilam ze sie strasznie nakrecilam tym calym staraniem
objawy mam wszystkie o ktorych mozna wyczytac , snia mi sie testy po nocach tylko co z tego jak @ musze wyluzowac odpuscic troche wypoczac
tyle ze to nie jest takie latwe ...:(

NIaNIa u mnie wlasnie zle:( nudnosci, ciagle spac, ciagle zmeczona i nie do zycia:( brzuszek sie zaokraglil:)i kilka dni temu to bylo niesamowite:) poczulam motyla:) takiego jak z KUba:) tego nie da pomylic, naprawde to poczulam:) gadalam ze znjaoma i tez tak wczesniej poczula ruch:) dziwne to jest, praktycznie niemozliwe,ale wiem ze mi sie nie zdawalo;)
a na chlopca to po pozytywnym tescie owu odczekac 12 godz i wtedy bzykanko:)i anjkepij jakos wzmocnic nasienie i brac wit C-na ruch plemnikow:)
Eni witaj ja sledze ten watek od niedawna
Gartuluje fasolki:))
u mnie niestety @ i zaczynam nowy cykl tym razem bede madrzejsza :) dzieki Wam
a odnosnie tych plemnikow to co oprocz wit C ???musze meza wzmocnic:)

reklama
Do góry