Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam pytanie do Mam już doświadczonychD Powiedzcie mi proszę jak to jest...Za nami "pierwsza łyżeczka" marchewki...Trudno to nazwać łyżeczką...Zuzka pare razy oblizała, powypychała językiem co się dało i była przeszczęśliwa, że sie umaziała...najbardziej zainteresowana była miseczka i łyżeczką....zawartością już tak średnio....Powiedzcie mi proszę to sie zmieni? Jak ma załapać, że buzie trzeba otworzyć a nie śmiać się, że mama trzyma łyżeczkę....A i skoro dziś zaczęłam marchewkę to przez ile podawać i obserwować? Kiedy mogłabym podać kaszkę lub kleik i w jakiej ilości, skoro zaczęłam dziś wprowadzać marchewkę? Mała praktycznie od początku na mm
hejMam pytanie do Mam już doświadczonychD Powiedzcie mi proszę jak to jest...Za nami "pierwsza łyżeczka" marchewki...Trudno to nazwać łyżeczką...Zuzka pare razy oblizała, powypychała językiem co się dało i była przeszczęśliwa, że sie umaziała...najbardziej zainteresowana była miseczka i łyżeczką....zawartością już tak średnio....Powiedzcie mi proszę to sie zmieni? Jak ma załapać, że buzie trzeba otworzyć a nie śmiać się, że mama trzyma łyżeczkę....A i skoro dziś zaczęłam marchewkę to przez ile podawać i obserwować? Kiedy mogłabym podać kaszkę lub kleik i w jakiej ilości, skoro zaczęłam dziś wprowadzać marchewkę? Mała praktycznie od początku na mm
Na szczęście mój mały nie ma problemu z zaparciamigerber ma kiepskie sklady. hipp i bobovita lepsza.
pamietaj ze marchewka moze powidowac zaparcia