reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze wakacje

reklama
Agusia, miłego wypoczynku i szampańskiej zabawy :-)

A co do artykułu, to straszne. Boże, wyjeżdżasz na wakacje, żeby wypocząć i dziecko Ci ginie przez czyjeś niedopatrzenie czy zaniedbanie :no: Koszmar, bardzo współczuję matce, całe życie bedzie żałowała, że zdecydowała się na ten wyjazd :-(

A my wlasnie wrocilysmy:-) Maly wypad do trojmiasta oceniam na bardzo udany:rofl2:Julka dosc ladnie zniosla 5 godz. podroz do Gdyni, gorzej juz bylo z powrotem do domu:baffled:godzina placzu, ale jakos dalo sie wytrzymac.....podroz na szczescie z powrotem trwala 4 godz.

Dzieki Madziu:-)
Bylo przeslicznie, sloneczko i wogole,< spodziewalam sie nie ciekawej pogody a tu niespodzianka> dzisiaj tylko cos juz gorzej....
ale jest ok:-p

a my jutro wyjezdzamy, a wlasciwie wylatujemy do Wloch, do Toskani, na italianska wies...he he...prosze trzymajcie za nas kciuki, szczegolnie za pierwszy lot Lailusi....:tak::sorry2:.....mam nadzieje ze jakos wytrzymam 10dni bez BB...;-):eek: choc moze byc trudno....

a my jutro wyjezdzamy, a wlasciwie wylatujemy do Wloch, do Toskani, na italianska wies...he he...prosze trzymajcie za nas kciuki, szczegolnie za pierwszy lot Lailusi....:tak::sorry2:.....mam nadzieje ze jakos wytrzymam 10dni bez BB...;-):eek: choc moze byc trudno....

BAJKA!! :-D:-):-D:-), zyczymy udanego wypoczynku, jesli chodzi o Lailusię to napewno lepiej wytrzyma niż niektorzy uczestnicy lotu.
POWODZENIA:tak::tak:

reklama
dzieki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no wlasnie LENULKA ja sobie przypomnialam ze ja zawsze jak latalam (ostatnio 4 lata temu) to bralam AViomarin, a teraz nie bede, wiec kto wie...moze LAilusia bedzie sie lepiej czula niz jej mamusia;-)

Do góry