ludek
Fanka BB :)
Super!!! a w ktorym tyg słyszałaś serduszko [emoji7]
Według kalendarzyka 6t6d a według usg 6t5d :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!!! a w ktorym tyg słyszałaś serduszko [emoji7]
Masz wspaniałego męża [emoji4]musicie teraz odpocząć, nacieszyć się sobą. Życzę Wam zdrowej nudnej ciąży [emoji6]Mąż był u dr i powiedział, że wszystko ok, jajowód cały i zdrowy to najważniejsze, do domu pewnie koło czwartku, a z jedzenia to dobrze ze zjadłam troszkę obiadu w niedzielę i od tamtej pory nic, flaszka za flaszką leci ale w brzuchu burczy strasznie. Jak się wybudzalam to strasznie płakałam, poprzednim razem też tak miałam, ale teraz w ogóle nie mogłam się uspokoić, ale emocje wzieły górę tak straszenie nie chciałam się obudzić jak już wiedziałam że jestem na tym świecie. Już mi lepiej, ale na pewno narazie odpuścimy. Mąż mówił, że nie może patrzeć jak cierpię i że narazie nic z tych rzeczy nie będzie. Dziękuję Wam wszystkim dziewczyny za mega wsparcie, jesteście wspaniałe. Pozdrawiam i życzę samych spełnionych marzeń [emoji8][emoji8][emoji8]
No to świetnie [emoji5] a płeć znasz?Dziewczęta. Odebrałam dziś wyniki testu NIFTY który robilam w zeszlym tygodniu i .... wszystko jest ok!!! Jestem taka happy![]()
Wspaniale. Teraz spokojnie do końca ciąży [emoji7] [emoji10]Dziewczęta. Odebrałam dziś wyniki testu NIFTY który robilam w zeszlym tygodniu i .... wszystko jest ok!!! Jestem taka happy![]()
Mieszkam w De i tutaj mogą dopiero powiedzieć w 14 tygodniu ciąży . Czyli za 2 tygodnieNo to świetnie [emoji5] a płeć znasz?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Ooo tak. Kamień z sercaWspaniale. Teraz spokojnie do końca ciąży [emoji7] [emoji10]
Aha aha ale nifty podaje na 98% bodajże płeć [emoji6]Mieszkam w De i tutaj mogą dopiero powiedzieć w 14 tygodniu ciąży . Czyli za 2 tygodnie![]()
Coś koło tego . Jak zresztą cale badanie. 100% pewność daje tylko amniopunkcjaAha aha ale nifty podaje na 98% bodajże płeć [emoji6]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu