reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny, potrzebuje porady odnośnie laktatora. Dla mnie temat laktacji jest strasznie trudny, gorzej to wspominam niż poród. Dużo gorzej. Jednak marzę o tym by Helenkę karmić piersią. Dlatego chce kupić dobry laktator

Nie wiem czy wybrać medela swing, czy jednak lepiej zainwestować w freestyle. A może LOVI Prolactis sobie spokojnie poradzi.

Czy jednak lepiej umówić się z doradcą laktacyjnym i z nią na ten temat porozmawiać? Jak myślicie ?

reklama
Dziewczyny, potrzebuje porady odnośnie laktatora. Dla mnie temat laktacji jest strasznie trudny, gorzej to wspominam niż poród. Dużo gorzej. Jednak marzę o tym by Helenkę karmić piersią. Dlatego chce kupić dobry laktator

Nie wiem czy wybrać medela swing, czy jednak lepiej zainwestować w freestyle. A może LOVI Prolactis sobie spokojnie poradzi.

Czy jednak lepiej umówić się z doradcą laktacyjnym i z nią na ten temat porozmawiać? Jak myślicie ?
Kochana ja myślę, ze najważniejsze jest nastawienie. I na chłodno oceń sytuacji i tu pewnie pomoże doradca laktacyjne który zbada twoje piersi oceni sutki gruczoły.

Jednak wykopałam na olx zdjęcie wózka :) 571927148_7_1000x700_super-wozek-3w1-tako-sklep-babybum-.jpg

Załączniki

• 571927148_7_1000x700_super-wozek-3w1-tako-sklep-babybum-.jpg
    571927148_7_1000x700_super-wozek-3w1-tako-sklep-babybum-.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 167
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry