Wiem, wiem ja Ci wierzę! Poprostu jesteś najlepszym przykładem na to, że brak idealnej wagi nie oznacza barku idealnej figuryDziękuje ale wazę naprawdę tyle ile napisałam...dużo ćwiczyłam przed ciąża i nie widać po mnie tak bardzo
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Wiem, wiem ja Ci wierzę! Poprostu jesteś najlepszym przykładem na to, że brak idealnej wagi nie oznacza barku idealnej figuryDziękuje ale wazę naprawdę tyle ile napisałam...dużo ćwiczyłam przed ciąża i nie widać po mnie tak bardzo
![]()
Wiem, wiem ja Ci wierzę! Poprostu jesteś najlepszym przykładem na to, że brak idealnej wagi nie oznacza barku idealnej figurytakie ciacho z Ciebie
![]()
Mnie tak w 10-tym tyg. powoli zaczęły mniej boleć. Teraz czuję ból, tak jak @Dotkass napisała - przy zdejmowaniu biustonoszaWas też już nie bolą tak piersi?
I ja mówię dzień dobry![]()
Jak co dzień budzę się wymeczona durnymi snami, kawę z paczkiem właśnie wchlonelam, ale coś głowa mnie ćmi.. Zobaczymy czy przejdzie czy trzeba będzie apap wziąć.
Plan mam taki żeby coś posprzątać, ale co z tego wyjdzie to nie wiem, mój zapał jest zerowy..
Miłego dnia![]()