reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

reklama
A mnie nie było dwa dni i za cholercię nie mogę Was dogonić, chyba sobie odpuszczę:zawstydzona/y:.
Antosiowi wychodzą kolejne ząbki i to dwa na raz:szok:, dolne dwójki. Niedługo będzie już czterozębny:tak::-).

Antoś twardzielu ... walcz dzielnie o te ząbki, co by bez większych problemów Ci się wyrżnęły. No i gratki oczywiście :-):tak:!!!

A ja juz myslalam ze w zeszlym tygodniu cos sie pokarze bo maly nie spal po nocach marudzil i chyba mial zaczerwienione w okolicach dolnej dwojki ale stanelo. A od wczoraj znowu jazda. Robi sobie dwugodzinne przerwy w nocu miedzy druga i czwarta i nic sobie nie robi z tego ze mamusia z tatusiem wstaja rano do pracy. Ja chce sie wyspac !!!!!!!!!!!!!!!!!

Antosiu nie daj się zębolkom :-) kciukaski trzymamy i na zęby czekamy

Antenka ... a dajesz coś przeciwbólowego na ząbki ? Jak ja nie cierpię takich przerw w nocy :wściekła/y: już wolę jak mnie budzi co godzinę niż ciurkiem tyle przesiedzieć :sorry:

u nas dzis była godzinna przerwa:wściekła/y: od 3:45 do prawie 5:wściekła/y::wściekła/y:. w miedzyczasie wciągnął 120 ml mleczka, ale spanie mu nie w głowie było. wstał po ciemku i stał w łóżeczku. a że nikt nie miał ochoty towarzyszyć mu, to się rozryczał. ale byłam twarda i nie lulałam go. dąłam tylko panadol dla wszystkiego, potrzymałam za łapkęi usnął w końcu.
a nowych zębów nie widac. zreszta nie daje sobie zajrzeć do pyszczka:sorry2:

A tak poważnie to w tym miesiącu prawie zdjęć Mateuszkowi nie robiłam, ponieważ neurolog zakazał używania lampy błyskowej, która może stymulować do takich dziwnych zachowań :dull: jak te z oczkami, a zdjęcia bez lampy wychodzą mi nieciekawie = słaba jakość :baffled:, ale coś pomyślimy :-D:tak:.

Ale nie zaskoczyłaś z tą lampą. Nie wiedziałam, że ona może mieć jakiś wpływ na dziecko :baffled::confused:

Antenka ... a dajesz coś przeciwbólowego na ząbki ?

Jak Witek mocno marudzi lub budzi się w nocy i swędzą go dziąsełka to daję mu panadol w syropku i smaruję dziąsełka Calgelem

Antoś, mój zięciuniu, GRATULUJĘ kolejnych ząbków;-);-);-).

U Hani w pyszczku znalazłam dzis kolejną dolną jedynkę:tak:. Razem zębów 2:-).

A ja na dziąsła smaruję Bobodentem, ale nie wiem czy działa, bo Hania też ostatnio budzi się w nocy i ma dłuższe przerwy w spaniu:wściekła/y:.

reklama
Do góry