MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
My winę składamy na zęby i na upał, bo strasznie gorąco mamy w sypialni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie to trzymaj kciuki, bo jeszcze nie wyszły i Antoś daje mamie ostro do pieca.
Współczuje wam kobitki mi Błażejek przesypia od 19\20 do 7 rano.
ja w przeciwieństwie wszystko zwalam na komary![]()
ja zwalam na tłum gości i wszystko co z nimi związane ,Roszko totalnie rozregulowanyGrunt to mieć na co zwalić;-).
dosc dlugo nie zagladalam na forum poniewaz wyjechalismy na wczasy, teraz sobie czytam i widze ze problem nocnego wstawania i robienia sobie godzinnych a nawet dluzszych przerw niedotyczy tylko nas. Julka dalej budzi sie w nocy i nie spi czasmi nawet 1,5 - 2 godziny czasem krocej. ostatnio jednak zaczela sie budzic po godzince od usniecia i nie moze zasnac, tez smaruje dziaselka calgelem, a ostatnio kolezanka dala mi dentinox - gel ponoc lepszy. jednak ja raczej nie zwalam tych przerw w spaniu na zeby (julka niema jeszcze ani jednego :-(). lekarka powiedziala nam jakies dwa tygodnie ze jest szansa na jedynke gorna prawa ale to jeszcze nie tak szybko. julka faktycznie ostatnio bardzo niespokojnie spi, strasznie sie wierci, ale nie wydaje mi sie zeby ja dziaselka swedzialy. slini sie i gryzie wszystko juz od 3 miesiaca i teraz nie widze jakiejs roznicy. dobrze macie dziewczyny ze mozecie zwalic wszystko na zeby, a ze u nas zebow jeszcze nie widac to nie bardzo wiem na co zwalac