reklama
marita21
Mama styczniowa 2007
Współczuje wam kobitki mi Błażejek przesypia od 19\20 do 7 rano.
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Antoś podziękował
;-). Za gratki oczywiście:-).

M
MariaOla
Gość
Hanusi gratulujemy ząbka
Antosiowa, to Antosiowi już wyszły te ząbki, czy nie, bo nie wiem czy trzymać dalej kciuki czy już gratulować
Antosiowa, to Antosiowi już wyszły te ząbki, czy nie, bo nie wiem czy trzymać dalej kciuki czy już gratulować
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
... no właśnie może, może tak samo jak zmieniające się i migające kolorowe reklamy w TV ... tak nam powiedział neurolog. Pewnie jeśli jest to dawkowane z umiarem i nie występuje podejrzenie padaczki, to nie ma większych przeciwskazań ...Ale nie zaskoczyłaś z tą lampą. Nie wiedziałam, że ona może mieć jakiś wpływ na dziecko![]()
U nas w ten wieczór kiedy Mateuszek pierwszy raz wywrócił tak oczki byli goście, rodzina która widziała go po raz pierwszy, a że moja kuzynka jest zapalonym fotografem - amatorem

Hanusiu - wielkie gratki i buziaki !!!!!
Marita - a to szczęściara z Ciebie :-)
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Na razie to trzymaj kciuki, bo jeszcze nie wyszły i Antoś daje mamie ostro do piecaAntosiowa, to Antosiowi już wyszły te ząbki, czy nie, bo nie wiem czy trzymać dalej kciuki czy już gratulować

reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Antenka ... my zwalamy wszystko na te zęby
, przedwczoraj Mateusz płakał 3 razy w nocy przez sen + spał bardzo niespokojnie, wczoraj i dzisiaj nie chciał za bardzo pić mleczka... jest marudny wieczorami, więc my myślimy, że to te ząbki choć ich jeszcze nie widać