reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietnióweczki 2008

Ja tylko na chwilę bo chciałam powiedzieć, ze
Było usg , było bijace serduszko i jeden sliczny 8 milimetrowy dzidziuś :-)
Łzy same ciekły mi po policzkach, a lekkarz wtórował, ze nie wyobrażał sobie, ze moze być inaczej.

Boze jaka ja jestem dziś szczesliwa.....

NiaNia GRATULACJE!!!!!!!!!! Cieszę się razem z Tobą!!!!!!!!

witam was kwietniowe mamuski...dolaczam do was z przyjemnoscia aczkolwiek z wielka obawa bo juz 2 razy poronilam..tym razem postanowilam sie nie zamawrtwiac tylko wierzyc ze wszystko bedzie dobrze, wszystko kontroluje na biezaco i jezdze do specjalistycznej kliniki....do zaplodnienia doszlo gdizes tak mieszy 28lipca a 3sierpnia...a na usg wczoraj widac bylo tylko mala 4,5mmplamke...czy to normalne???

co do objawow ciazowych to moje cycuszki po prostu az paruja takie sa nabrzmiale...mam lekkie bole tak jak przed okresem...i wkurzam sie na narzeczoneggoooo...ale to taki standardzik hehehhehehe
pozdrawiam i buziaki dla was!!!!:-)

Witaj wśród Nas Naataalia !!!!!!!

A ja tylko mówię dzień dobry - jestem już w domu, czuję się niestety kiepsko:-(, stąd też długo nie posiedzę tylko idę się położyć.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia ;-)

Strasznie mi przykro z powodu Iwosz :-( Ale tak czasami bywa :-(

Shiraaine super, że jesteś już w domku!!!! mam nadzieję, że szybciutko poczujesz się lepiej :tak:

Ja jutro idę na badania, a w piątek też śmigam na Usg:tak: i też strasznie się boję:-( Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Trzymajcie kciuki dziewczyny

Buziaczki!!!

reklama
Shiraaine dziekuje za slowa otuchy....wedlug dlugosci moich cyklow..powyzej 30dni to wychodzi ze jestem w 4tyg i 1 dniu ale juz sie boje....

Silka dziekuje za powitanie mam nadzieje ze dlugo tu zagoszcze

Natalia, witaj :)

NiaNia - no super! Tylko Ci pozazdrościć :D Gratulacje

Silka - patrz na Nianię i nic się nie martw. Trzymamy kciuki.

Dziewczyny, ja też potrzebuję Waszych kciuków. W prawdzie ostatnio się nie wspinam ale 7 września jadę na regaty. Pani doktor powiedziała, że jak się dobrze czuję to przecież ciąża nie jest chorobą, ale wiadomo. Trochę się martwię. Z drugiej strony nie chcę popadać w paranoję i nie robić nic. Trzeba tylko uważać. Zaraz po powrocie z regat i ja pędzę na usg...

Pozdrawiam
Dorota

Więc baw sie tam dobrze tylko z wiekszą ostrożnością... :) Jak wrócisz zdaj relacje :)))

No, to dopiero koniec przyszłego tygodnia, ale u nas przygotowania pełną parą. Ja oczywiście oznajmiłam wszem i wobec że na łódce, to ja się mogę co najwyżej opalać a i tego nie za dużo :)

Jestem znowu. Juz trochę ocgłonęłam....:happy2:
Ale zajebiscie :rofl2:
Mówie Wam cała drzałam, chyba bardziej niz za pierwsyzm razem z maksiem...

NiaNia zazdroszcze ci....
czy to twoje pierwsze usg? ja martwie sie ze moja fasolka za mala....
Natalka a czemu myslisz ze dzidzia za mała ?

NiaNia to super aż ciarki mi przeszły mnie ten dreszczyk emocji jutro czeka....

Naataalia Ja rownież Cię witam :)

JAK FAJNIE ŻE NASZ JUZ TU CORAZ TO WIĘCEJ :)

Widzisz jak dobrze, że się zapisałaś! Super :rofl2:

Natalia, witaj :)

NiaNia - no super! Tylko Ci pozazdrościć :D Gratulacje

Silka - patrz na Nianię i nic się nie martw. Trzymamy kciuki.

Dziewczyny, ja też potrzebuję Waszych kciuków. W prawdzie ostatnio się nie wspinam ale 7 września jadę na regaty. Pani doktor powiedziała, że jak się dobrze czuję to przecież ciąża nie jest chorobą, ale wiadomo. Trochę się martwię. Z drugiej strony nie chcę popadać w paranoję i nie robić nic. Trzeba tylko uważać. Zaraz po powrocie z regat i ja pędzę na usg...

Pozdrawiam
Dorota

Dorotka dobre zabawy na regatach. I tak jak mówisz opalanie i wypoczynek. Nic nie dzwigaj, odpoczywaj i uwazaj na siebie :-)

reklama
NiaNia moja plamka ma 4,5mm, niby wypada ze to ok4- 5tc, ale poziom hcg mowi 5-6tc, a wedlug ostatniego okresu to-6-7tc...mozna sie pogubic....jestem po 2 poronieniach wiec sie martwie czy wszystko ok

Do góry