reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
malaga to miałaś poranek ;-) komarzyca dała ci popalić :sorry2:Powodzenia na usg :tak:
No tak, to była ona :-p:-D

A co daje takim niemowlakom posiadanie zwierzecia starszym dzieciom to i owszem ale takie maluchy chyba i tak nie kumajqa
Ponoć właśnie dużo daje, ponoć lepiej się takie dzieci rozwijają, choć szczegółów tu nie podam ;-) Ja mam dwa psy i Piotrek jest nimi od jakiegoś czau zafascynowany :-D Żebyście widziały jak piszczy na ich widok, wyciąga rączki, raz nawet wytarmosił jednego za ucho :szok::rofl2: Bałam się, że może się pies zdenerwuje, ale nie, cierpliwie zniósł ze spuszczoną głową tarmoszenie ;-):-D

A my mamy.... (muszę policzyć) ...4 psy, 2 szczeniaki (do oddania), 2 koty i 3 kociaki. W sumie 11 zwierzątek. :szok::-D Wiktoria je uwielbia, a one ją. Tak więc jak podrośnie to nie będzie musiała mnie męczyć, że chce psa albo kota. Chyba że wymyśli coś innego.
Fajnie masz :-D Zawsze marzyłam o takim zwierzyńcu :tak::-)

nie wiedziałam że swinka tak uczula:no:

moja córcia dalej marudna przy zasypianiu wieczornym:baffled:
uczula i to niestety często:zawstydzona/y:. też miałam kiedyś świneczkę, miała na imię Syndy i żyła prawie 8 lat :szok: i to bez rodzenia młodych (a podobno świnki - mamusie żyją dłużej, czyli do 7-8 lat:-D). Odeszła śmiercią naturalną, dobrze że to było dawno i nie musiałam jej oddawać :zawstydzona/y:
moja córcia dziś o 22 źle sie czuła, krzyczała z bólu:-( (przeklęta ogórkowa!!!:angry:)
pomógł paracetamol w czopku, teraz już śpi moje biedactwo:-(

Hejo ja sie tylko chcialam zameldowac podczytuje Was ;-)ale sama dzis nic nie napisze ...mam dola :-(

spadam Dibranoc

reklama
Do góry