Elodia
Fanka BB :)
Ja też się nie przejęłam wtedyWiesz że inni mają najwięcej do powiedzeniaja się jakoś nigdy tym nie przejmowałam.
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też się nie przejęłam wtedyWiesz że inni mają najwięcej do powiedzeniaja się jakoś nigdy tym nie przejmowałam.
Znam z pracy takich aż za dużo. Co chwilę plotki, ploteczki, a jedna kobitka nawet sama przyznała, że ona lubi wiedzieć dużo o innych bo to jej hobbyMoim zdaniem ludzie którzy mają do powiedzenia na temat kogoś więcej niż samych siebie to znaczy że mają strasznie drętwe zycie
Dlaczego nigdy nie będziesz miala???Od wczoraj mam doła dziewczynki nie mogę przestać płakać jak sobie uświadomienie że może nigdy nie będę miała była silna ale wczoraj peklam
Dokładnie! Nie wolno tak myśleć nic nigdy nie jest przesądzoneDlaczego nigdy nie będziesz miala???
Bądź silna, wiem że to nie jest łatwe, ale pamietaj jestesmy tu wszystkie razem z Tobą :*
![]()
![]()
Idziemy podobnie w tym cyklu tzn wyprzedzasz mnie o 3 dni wiec bedziemy testowac w podobnym czasie, u mnie wykres serduszkowy bardzo podobnie wygladaNa różowo od 1wszego do 4tego jest ciotencja, mały kwiatek oznacza płodne, jajeczko owulejszyn (potwierdzona testami) a serduszka to bzykanko
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom