Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak jej nie nuczylaa do tej pory(powinno sie tego uczyc od 2roku zycia-u mnie dIala) to wiesz ja jak mialam 13lat tez ciagle mialam balagan i. Jednwgo dnia mama wziela wolne i jak bylam w szkole posprzatala mi tk fest, poprzekladala wszystko, zabrala wiele rEczy ktore tla mnie mialy jaka wartosc, lisciki ze, szkoly od chlopakow i takie tamtam. Traktujac je jakśr smieci,. Od tamtego dniaczasu sprzatalam juz sobie sama jak tylko o tym wspomniala.Ja to mam problem innego kalibru...jak naklonić 10 letnie dziecko do sprzątania w swoim pokoju,kiedy owe dziecko wymiguje się od tego w kazdy mozliwy sposob? Nie jestem zwolennikiem lania w tylek, czy krzyku,raczej wolę na spokojnie, jakieś rady ktoś coś???
![]()
![]()
Fajnie ze sie tak udało wam zrobić=)Napewnocórką będzie miała łóżko na antresoli dodatkowo będą mieli swoją łazienkę i toaletę
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
W tym rzecz że ja ją uczę już od najmłodszego sprzątania zabawek po sobie, ale z tym to bywa różnie. Czasami jest porządek i nie mam zastrzeżeń, a czasami to aż patrzeć nie mogę. Nie wiem czy to czasem nie jest genetyczne, bo ja też zawsze ogromną bałaganiarą byłaam.Jak jej nie nuczylaa do tej pory(powinno sie tego uczyc od 2roku zycia-u mnie dIala) to wiesz ja jak mialam 13lat tez ciagle mialam balagan i. Jednwgo dnia mama wziela wolne i jak bylam w szkole posprzatala mi tk fest, poprzekladala wszystko, zabrala wiele rEczy ktore tla mnie mialy jaka wartosc, lisciki ze, szkoly od chlopakow i takie tamtam. Traktujac je jakśr smieci,. Od tamtego dniaczasu sprzatalam juz sobie sama jak tylko o tym wspomniala.
Warunek.Ja to mam problem innego kalibru...jak naklonić 10 letnie dziecko do sprzątania w swoim pokoju,kiedy owe dziecko wymiguje się od tego w kazdy mozliwy sposob? Nie jestem zwolennikiem lania w tylek, czy krzyku,raczej wolę na spokojnie, jakieś rady ktoś coś???
![]()
![]()