reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny kiedy do ginekologia na pierwszą wizytę?
Owulacja dość późno bo 19dc... A są dziewczyny co mają i 9dc..wiec chociaż możemy mieć te sama datę pierwszego dnia ost miesiączki, a co za tym idzie, ten sam tydzień ciąży to wiek płodu faktyczny czyli etap jego rozwoju różny nawet p 10dni!
Dlatego pytanie ile dni po owulacji warto tam pójść i już będzie np serduszko.
Punktem wyjścia do określenia faktycznego wieku płodu jest też beta-u mnie 32cyklu wyniosła 81.71.
Ma któraś pomysł kiedy iść?
Bo inna dziewczyna te sama betę może już mieć np. 26dc...wirc u niej szybciej coś pokaże niż u mnie..
Wiecie o co mi chodzi?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny kiedy do ginekologia na pierwszą wizytę?
Owulacja dość późno bo 19dc... A są dziewczyny co mają i 9dc..wiec chociaż możemy mieć te sama datę pierwszego dnia ost miesiączki, a co za tym idzie, ten sam tydzień ciąży to wiek płodu faktyczny czyli etap jego rozwoju różny nawet p 10dni!
Dlatego pytanie ile dni po owulacji warto tam pójść i już będzie np serduszko.
Punktem wyjścia do określenia faktycznego wieku płodu jest też beta-u mnie 32cyklu wyniosła 81.71.
Ma któraś pomysł kiedy iść?
Bo inna dziewczyna te sama betę może już mieć np. 26dc...wirc u niej szybciej coś pokaże niż u mnie..
Wiecie o co mi chodzi?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie w 7-8 tyg na usg, do 10tyg musisz zglosic sie na i erwsza wizyte

Dzień dobry w niedzielę;) ja składam pranie;) i robię rosołek. Mąż pojechał na strzelanie więc do 16 mam chłopa poza domem;)

.Jezusie u mnie już 5 dni do @;) stracha mam strasznego.

No my z tym mieszkaniem u góry będziemy mieli coś koło 95 metrów. Mamy suczkę zwykłego kundelka jest z nami już 8 lat. Od kad się znamy z mężem.;) 2 razy mieliśmy jej pieski więc miałam w domu 6 piesków więcej;0 to dopiero wyzwanie;) jak to się już rozpędziło po domu;)

Teraz już chyba za stara i nie w głowie jej amory.;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Rany wy to takie duze mieszkania macie 70 czy 95 metrów a my skromne, malutkie 43 metry :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry