O'Hara
Fanka BB :)
Wczoraj dostałam od przyjaciółki zdjęcia z weselatakże pochwałę się
to ja i moja gorsza połowa;p
![]()
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Uhuhu piękna z Ciebie kobieta [emoji846]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wczoraj dostałam od przyjaciółki zdjęcia z weselatakże pochwałę się
![]()
O, to jest dobre. Wypróbujemy.Warunek.
1. Prosba - Posprzątaj swój pokój.
2.zacheta jak posprzatasz to nagroda -ale nie materialna.
Spacer wyjście na lody wspólna gra coś co dziecko lubi.
3. Warunek - jeśli nie posprząta (pytasz ją do kiedy sobie daje termin niech zaproponuje do której godziny czy pory dnia. Niech sama zaproponuje nie narzucaj) i wspólnie ustalcie co jeśli nie posprząta-I wtedy ograniczenie przywilejów.
I KONSEKWENCJA to podstawa
Powodzenia !
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Chaotycznie ale na szybko pisane wybacz [emoji14]Warunek.
1. Prosba - Posprzątaj swój pokój.
2.zacheta jak posprzatasz to nagroda -ale nie materialna.
Spacer wyjście na lody wspólna gra coś co dziecko lubi.
3. Warunek - jeśli nie posprząta (pytasz ją do kiedy sobie daje termin niech zaproponuje do której godziny czy pory dnia. Niech sama zaproponuje nie narzucaj) i wspólnie ustalcie co jeśli nie posprząta-I wtedy ograniczenie przywilejów.
I KONSEKWENCJA to podstawa
Powodzenia !
Haha wydaje sięUhuhu piękna z Ciebie kobieta [emoji846]
Super... Kiedy to ja tak mlodo wyglądalamWczoraj dostałam od przyjaciółki zdjęcia z weselatakże pochwałę się
![]()
Ślicznota[emoji7]Wczoraj dostałam od przyjaciółki zdjęcia z weselatakże pochwałę się
![]()
Hehe ja maluję sie tylko do pracy, w domu to raczej w dresie chodzę więc też jak kloszard wyglądam xD chociaz np wiele osob mi daje mniej lat niż w rzeczywistosci mam. Haha jak młodą rodzilam to babki między sobą komentowaly że kolejna cztwrnastolatka przyszła rodzić a tu zonk xD jak im powiedziałam, że za miesiąc 20 lat kończęHaha wydaje siębo tu pomalowana i uczesana ;p na taką okazję nie można iść jak kloszard
a mój mąż zawsze tak mówi że jak jest w delegacji to ja się stroje a jak on w domu to chodzę jak kloszard;p
Wiesz że inni mają najwięcej do powiedzeniaHehe ja maluję sie tylko do pracy, w domu to raczej w dresie chodzę więc też jak kloszard wyglądam xD chociaz np wiele osob mi daje mniej lat niż w rzeczywistosci mam. Haha jak młodą rodzilam to babki między sobą komentowaly że kolejna cztwrnastolatka przyszła rodzić a tu zonk xD jak im powiedziałam, że za miesiąc 20 lat kończę
![]()
![]()
Mnie do dzisiaj pytają o dowód...Hehe ja maluję sie tylko do pracy, w domu to raczej w dresie chodzę więc też jak kloszard wyglądam xD chociaz np wiele osob mi daje mniej lat niż w rzeczywistosci mam. Haha jak młodą rodzilam to babki między sobą komentowaly że kolejna cztwrnastolatka przyszła rodzić a tu zonk xD jak im powiedziałam, że za miesiąc 20 lat kończę
![]()
![]()
Mnie się właśnie jakiś czas temu baba w Lidlu o dowód pytała. Aż mi się głupio zrobiło. W lutym będę miała 25Mnie do dzisiaj pytają o dowód...
A w lutym skończę 26