DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
I już test? Masz cukrzycę?Dziś skonczyłam 8![]()
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I już test? Masz cukrzycę?Dziś skonczyłam 8![]()
Pewnie ze sie przyzwyczaje wkoncu [emoji3] i tak jest juz lepiej jak na samym poczatku. Za mna 31 zastrzykow [emoji33]@mfifi04 dasz radętak się przyzwyczaiaz,że będzie Ci ich brakowało
ja boję się robić w ramię dlatego molestuje udo
![]()
Ja już nie zliczePewnie ze sie przyzwyczaje wkoncu [emoji3] i tak jest juz lepiej jak na samym poczatku. Za mna 31 zastrzykow [emoji33]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Troszke tego jest [emoji4]Ja już nie zliczeod pozytywnego testu
a raczej od cienia cienia
![]()
Z Dominika zmagałam się z cukrzycą od 20tc. W tej straconej i teraz od poczatku czułam, że coś jest nie tak i zaczęłam to kontrolować, od miesiąca jestem na diecie bo wyniki wariowały. Skierowanie dostałam od razu na pierwszej wizycie.I już test? Masz cukrzycę?
Ajjj u mnie kiepski czas, tracę nadzieję a wiem że nie powinnam jej tracić ale niestety brak sił.@Dorcia piekny <3
@xxewelaxx co slychac u Ciebie?? [emoji3]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dorcia super brzuszek taki okrągły [emoji7]Świeża fotka![]()
![]()
Ja jestem juz po glukozie i niestety cukrzyca i -1kg na wadze, bo dietę cukrzycowa trzymam [emoji30].Witajcie Kochane ale tu dziś ruch
@Ewela @mfifi @inezka trzymam za Was kciuki i przesyłam pozytywne moce...
@AnetaManiak @DorciaMamaOlka piękne brzusie. Kurcze ja tyle w tyle i tak samo wyglądamod ponad miesiąca jestem na diecie wszystko chudnie, a brzuch został
@Marika92 to chyba można gratulowac?
Jutro trzymajcie za mnie kciuki proszę, mam obciążenie glukozą i jakoś słabo to widzę... w piątek wizyta i idę na zwolnienie, w pracy już wszystko załatwione. Pozdrawiam Was serdecznie
No wiem Kochana, że Ty też walczysz... z doświadczenia mogę stwierdzić, że mimo, iż nieraz ryczeć się chce i sił brak to dieta jest dobra. Przytyłam 5kg, a po porodzie wazyłam 7kg mniej niż przed ciążą.Ja jestem juz po glukozie i niestety cukrzyca i -1kg na wadze, bo dietę cukrzycowa trzymam [emoji30].
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom