Maciejka78
Fanka BB :)
Dziewczyny dramat moje tsh spadlo do 0.012 no nie wytrzymam jeszcze 2 tyg temu bylo w normie nie no zaraz bede ryczec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie anty tg są ciut niższe od anty tpo@Maciejka78 tsh w ciąży skacze ale mi lekarz mówił , że te mniejsze wartości są lepsze niż te wysokie , że lepiej z niskimi zaczynać ;* ja walczę z tymi wysokimi moja ciąża pierwsza była zdrowa ... tsh 10 ją zabiło eh a przy niskim spokojnie po prostu zmnijesz dawkę leku albo nie bierz go na razie ;*
@mickey* oki , ja jutro idę a wyniki w poniedziałek będą dopiero... ja mam te anty TG wysokie , TPO są w normie nie wiem jak teraz
Kochane moje dziewczyny chciała bym podzielić się z wami nowiną o CUUUUUUUUUUUUUDZIE.
Beta-HCGbeta-HCG260,60mIU/mlkobiety
Proszę nie miejcie mi za złe , że czynie to dzisiaj ,ale samej ciągle trudno mi w to uwierzyć choć jak wiecie modlę się nieustannie. Nie potrafię się cieszyć do końca strach mnie paraliżuje ja nigdy nie dotrwałam nawet do 8 tygodnia.
Fryzjerka mowila o grudniu! rąbnęła sie o jeden miesiacO ja cię!!!!! Co za dzień!![]()
![]()
Aż mnie ciarki przeszły. Fryzjerka miała racje!!!! Magda kochana jeśli wdrozylas leki będzie dobrze. Wiele dziewczyn wdraża je przecież dopiero po pozytywnym teście. 260 to ładna beta jak na 28dc
![]()
A jak badaja czy maz moze byc dawca? test LCT? do tego testu u Paśnika nie potrzeba męża. Paśnik mowi ze w Krakowie robia inna metoda i tam potrzebuja krwi tez od meza, a u niego nie.@bertha tak sie to bada. Oboje jrsyescie potrzebni, bo przy okazji sprawdzaja czy maz moze byc dawca
Tak, juz po. w poniedzialek 2 dni temu, 11dpt beta = 0. takze niestety. z 5 dojrzalych i zaplodnionych komorek, w 3 dniu byly jeszcze calkiem calkiem zarodki, ale od 4 dnia zaczely zwalniac i padać. w 6 dniu pod koniec jeden zarodek zaczal zmieniac sie w blastocyste i w 7 dniu mialam podawaną jedna blastke 3AC. niestety bez sukcesu...@bertha powtarzałam po pierwszej serii szczepień. Interleukina 10 pięknie się podniosła, ale MLR wyszedł 0. Immunosupresja miała obniżyć cytotoksyczność, i to zrobiła ale nie za dużo.
Podpowiem ci, immunosupresja przed szczepieniamiwiec możesz spróbować, jak za mało zadziałała to wtedy zostaną szczepienia. A ty już po ivf w Novum bo chyba nie doczytałam?