reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2018

reklama
Czesc :biggrin2:
dziewczyny! Czy moge dolaczyc do waszego grona? Tak tu milutko ze postanowialam dolaczyc
do Was. Cos na moj temat, mam 33 lata i ponad rok (14 cykli) staramy sie o nasze pierwsze dziecko. Moj maz najprawdobodobniej ma asthenozoospermia , ale czekamy na kolejny wynik z wieka nadzieja ze jest poprawa. A ja mialam wysoka prolaktyne ktora mam nadzieje udalo
mi sie juz zbic . We wtorek idziemy po odbior wynikow . Od kad biore dostinex (na zbicie prolaktyny) moje cykle sie skrocily i teraz sa mniej 26-27 dniowe. Teraz czekam na miesiaczke i mam wybrac
sie do Endokrynolga by porobila mi dokladniejsze badania hormonow
. Serdecznie Was pozdrawiam.
Witaj! ♥ Jak tylko wejdę na komputer to wpiszę Cię na naszą listę tnij.at/starania2018 . :)

Cześć dziewczyny :)
Czy można do was dołączyć? Staramy się z mężem 4 cykl. Ale diagnoza od lekarza to brak owulacji :( dziś mam 2dc i zaczynam brać clostilbegyt a w następny piątek monitoring. Od zawsze miałam nieregularne miesiączki więc pewnie od dłużeszgo czasu jest coś na rzeczy. Mam złe wyniki fsh oraz lh a także za niski progesteron.

Czy można do was dołączyć? Staramy się z mężem 4 cykl. Ale diagnoza od lekarza to brak owulacji :( dziś mam 2dc i zaczynam brać clostilbegyt a w następny piątek monitoring. Od zawsze miałam nieregularne miesiączki więc pewnie od dłużeszgo czasu jest coś na rzeczy. Mam złe wyniki fsh oraz lh a także za niski progesteron.
Witaj[emoji4]najważniejsze ze jesteś pod opieką lekarza.ja liczyłam na cud od 15 cykli ale wkoncu idę niech się mną zajmie[emoji4]
Napisz coś o sobie więcej.powodzenia

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć! ♥ Oby lekarz wam pomógł, aby wyniki się unormowały. :) Za chwilę włączę komputer i Ciebie również dopisze do naszej listy tnij.at/starania2018 . :)

reklama
Tak wygląda tabelka na ten moment:
upload_2017-11-9_14-8-54.png

@kamka_84 , @wisienka94 jeśli chcecie, możecie podać resztę informacji, dopiszę do tabelki :)

Pytanie do wszystkich dziewczyn: co sądzicie, żeby co jakiś czas wrzucać, tak jak teraz wrzuciłam, naszą tabelkę?

Załączniki

• upload_2017-11-9_14-8-54.png
    upload_2017-11-9_14-8-54.png
    12,5 KB · Wyświetleń: 286
Do góry