reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Rozsyłałyście grypkę a ja dziś chodzę zasmarkana gardło zawalone i gorączka :( jakaś masakra ledwo do pracy przyszłam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja w sobotę kupilam w promocyjnej cenie oczyszczacz Webber za 500 zł [emoji4] ma dobre opinie w necie i musze powiedziec, ze na prawder czuc różnice!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Taaak? A możesz podlinkować?
A na jaka przestrzeń się ten model zaleca?
Ja mam duże mieszkanie, długie - pokój dzienny korytarz i kuchnia w jednym więc muszę mieć sprzęt na conajmniej 60m..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Taaak? A możesz podlinkować?
A na jaka przestrzeń się ten model zaleca?
Ja mam duże mieszkanie, długie - pokój dzienny korytarz i kuchnia w jednym więc muszę mieć sprzęt na conajmniej 60m..

Proszę bardzo :)
Link do: WEBBER AP 8400 - Opinie i ceny na Ceneo.pl
co do powierzchni ja go przenoszę do pokoju dziennego a na noc do sypialni :) jest lekki więc nie ma problemu:p

Dzięki:) widzę że sprzęt fajny ale na mała powierzchnię....
Może warto by kupić 2 do 2 pokoi , to i tak będzie taniej niż tamte za 2tysiace..
Wiesz ile kosztują wkłay?

filtry około 130-150 zł, są też inne modele na wiekszą powierzchnię :)

Dziewczyny zabije mojego starego...
Mówię mu że zrobiłam test, negatywny, więc na pewno @ przyjdzie jutro najpóźniej w środę jeśli będzie dzień obsuwy, a ON uparcie twierdzi, że jestem w ciąży.... No zabije bo tylko niepotrzebnie robi nadzieję, a wiem że okres przyjdzie..
Najlepsze to że byłam u sąsiadki i ona też twierdzi że jestem w ciąży... Ze widzi, że jej przy kawie i trójce dzieci na stojąco usypiam i wogole widać... Dlaczego Ci ludzie uparcie robią nadzieję ? :( Sama się nie nakręcam, to inni mnie tak nakręcają.. a bo jej test pozytywny wyszedł dopiero tydzień po terminie @ w drugiej ciąży, a ona widzi że się zmieniłam. .
Najgorzej że w pierwszej ciąży też kolega z koleżanką powiedzieli że jestem w ciąży i ok mieli rację ale test wyszedł mi od razu pozytywny..

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny zabije mojego starego...
Mówię mu że zrobiłam test, negatywny, więc na pewno @ przyjdzie jutro najpóźniej w środę jeśli będzie dzień obsuwy, a ON uparcie twierdzi, że jestem w ciąży.... No zabije bo tylko niepotrzebnie robi nadzieję, a wiem że okres przyjdzie..
Najlepsze to że byłam u sąsiadki i ona też twierdzi że jestem w ciąży... Ze widzi, że jej przy kawie i trójce dzieci na stojąco usypiam i wogole widać... Dlaczego Ci ludzie uparcie robią nadzieję ? :( Sama się nie nakręcam, to inni mnie tak nakręcają.. a bo jej test pozytywny wyszedł dopiero tydzień po terminie @ w drugiej ciąży, a ona widzi że się zmieniłam. .
Najgorzej że w pierwszej ciąży też kolega z koleżanką powiedzieli że jestem w ciąży i ok mieli rację ale test wyszedł mi od razu pozytywny..

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w drugiej ciąży jak jeszcze niczego nie świadoma poszłam na zakupy a kobieta mówi do mnie ale będzie synuś piękny brzuszek. Dzień później wyszłam z synem na spacer a sąsiadka mówi o widzę że w ciąży jesteś zrobiłam wielkie oczy i mówię nie. Przyszłam do domu przeliczyłam że 5 dni spóźnia mi się okres poszłam zaraz do Apteki i kupiłam test wyszedł pozytywny z bardzo blada druga kreska. Więc wszystko jest możliwe pamiętaj że obcy zawsze wie więcej niż my [emoji14]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry