reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ostry Dyżur - ani słowa o dzieciach

No kurcze chciałam sobie posiedzieć i pogadać z Tobą ale Nadia mi dzisiaj fisiowała ze spaniem (jak nigdy!) zasnęła o 21:30 :szok::eek:. Wygląda na to że kolejne zabki w drodze. A ja ostatni tydzień miałam taki zakręcony że hej, kuzynki mojego małża na wakacje przyjechały no i urwanie głowy:crazy:. W sobotę mieliśmy piknik rodzinny na zakończenie wakacji i super było pełno dzieciaków, znajomych i rodzinki. Eh wyszalałam się, bo Nadia była rozchwytywana i miałam wolne :-p:rofl2: Graliśmy w nogę i badmintona (chyba tak się to pisze??) i było SUPER! Szkoda dziewczyny że nie mieszkamy wszystkie w jednym miejscu bo byście przyjechały i by była extra impreza!:rofl2: Dobrze że za marzenia nie karają:sorry2::-p

reklama
Dzień dobry wszystkim:tak:.
Boshhh jak mnie tu dawno nie było. Nie będę nadrabiać wszystkich wątków, bo i tak nie dam rady.
Stęskniłam za Wami strrrrrasznie. Zmykam zaraz do pracy, może wpadnę wieczorkiem, a może nie, bo jakaś imprezka się szykuje:-) znowu:-p;-).

hello ja juz po weselisku.................. bawilam sie do 6 rano .......( paweł padl o 4:-D)
nie mam pojecia jak weszlam na gore do pokoju..................:-ppamietam tylko ze pawel mnie rozbieral do spania:cool2:tak zabalwalam na tym weselu ze na poprawiny sciagalam kierowce bo nie bylam w stanie prowadzic samochodu;-):-Dno i jak wczoraj zostalam pierwszy raz od dwoch dniz robakami to myslalam ze oszaleje .............wiecie co szybko sie zapomina jak to jest byc mata dwojki dzieci i jaka to ciezka robota:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry