AgaRS90
Fanka BB :)
No a to tylko wzdęcia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ha ha lada dzień urodzisz [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]
![]()
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No a to tylko wzdęcia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ha ha lada dzień urodzisz [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]
![]()
No ja tez tak wlasnie mysle, on jednak ma wiedze medyczna i doswiadczenie i chyba wie co robi, mysle ze dziewczyny z forum tez maja jakas wiedze ale jednak kazdy jest inny i inaczej wszystko przechodzi a zreszta bez wynikow badan to moge sobie gdybac.Ja tam bym się jednak zdała na wiedzę lekarskąale wiadomo, ja to ja
[emoji16]
I tak bez skierowania rzadnych badan w UK nie zrobie, musze sie zdac na nich.Oj no to normalne że do lekarza też jak najbardziej. Ale chodzi mi o podstawowe badania i te pozostałe [emoji2][emoji14]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I tak bez skierowania rzadnych badan w UK nie zrobie, musze sie zdac na nich.
No nie ma juz chyba sensu meczyc starego. Wydaje mi sie ze wszystko rozegralo sie w ciagu dnia. Niestety brzuch mnie pobolewal, mokro mi bylo strasznie. A teraz juz duzo suszej
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Nakręcanie w internetach najgorszeWłaśnie. Zobaczysz co Ci powiedzą, co ewentualnie zrobią a póki co nie ma sensu się nakręcać w internetach. Takie jest moje zdanie![]()
Nakręcanie w internetach najgorsze![]()
Padłam hahaWitajcie nowe przybyszki! Powodzenia w sianiu plonów! Rzucam zaklęcie na to forum aby wszystkie jego uczestniczki zaciążyły natychmiast! Hokus pokus abrakadabra, okres precz, bo to makabra! [emoji6][emoji6]
Ja miałam też już parę chorób a jak zaczęłam interpretować sama wyniki to choroby nadnerczy,pcos a okazało się nic.. nie wiem co gorszeNic mi nie mów, ja już miałam białaczkę, raka odbytu i tętniaka w mózgu [emoji23] po tętniaku już nie ufam doktorowi Google i słucham lekarzy![]()
Kochana to idziemy łeb w łeb, u mnie tez 10 dc. Kiedy masz spodziewany termin @?
25 wg kalendarzyka ... ale cholera wie czy znow nie bedzie dziwnych niespodzianekrobisz juz testy owu ? Ja od 3 dni .
Strasznie mi przykro Monia... ale dobrze, ze przeniosa Cie do tej kliniki, moze faktycznie w koncu pomoga...
Z tymi mutacjami to tak nie do końca- obe wlasnie moga sie "pokazać" nawet po ciąży ze szczesliwym zakonczeniem. Poszukaj w necie info na ten temat.