reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ale bym sobie poplakala

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Rok już mija. Ale podejrzewam że ten duphaston coś mieszał przy owulacji a brałam go parę miesięcy. Miał niby'uregulowac cykle i wspomóc ciaze' brałam go 16do 25dc a teraz wypada że mam późniejsze owulację tak około 18
No to bardzo prawdopodobne. Mi gin mowi zawsze, ze duphaston dopiero dwa-trzy dni po pozytywnym tescie owu. Moze brałaś go od tego 16dc, a owulacja powinna byc pozniej i mozliwe ze ja zahamował.

reklama

A nic mi nie mów! Stary mnie jeszcze wqrwia. Właśnie się pokłóciliśmy, bo się napina w robocie jak skóra na baranich jajach. Nie śpi praktycznie od niedzieli, bo terminy a sam sobie je narzuca i jeszcze wqrwia się, ze ja się wqurwiam i ogólnie wychodzę na neurotyczke wqurwiajaca się na wszystko.
Posrał się na zielono w nocy ze stresu (dosłownie) i tak to „Ela pomóż” a teraz, ze niby ja panikuje. Ja pierdole chyba wole być lesbijka, nie szuka któraś narzeczonej? [emoji23][emoji6][emoji849]

Do góry