reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A nic mi nie mów! Stary mnie jeszcze wqrwia. Właśnie się pokłóciliśmy, bo się napina w robocie jak skóra na baranich jajach. Nie śpi praktycznie od niedzieli, bo terminy a sam sobie je narzuca i jeszcze wqrwia się, ze ja się wqurwiam i ogólnie wychodzę na neurotyczke wqurwiajaca się na wszystko.
Posrał się na zielono w nocy ze stresu (dosłownie) i tak to „Ela pomóż” a teraz, ze niby ja panikuje. Ja pierdole chyba wole być lesbijka, nie szuka któraś narzeczonej? [emoji23][emoji6][emoji849]
Ja Cię biere bez zastanowienia! :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A masz niedoczynność? Na jakim poziomie masz TSH?
Tak mam niedoczynnosc od 10 lat i jeszcze do tego hasimoto. Jak w listopadzie badalam tsh to mialam prawie 6 a do zajscia w ciaze najlepiej miec wynik do 2. Mam zwiekszona dawke euthyroxu do 100 i w lutym mam powtorzyc wyniki czy mi hormon spada.

Cześć laski. Ostatnio mi jakoś nie po drodze do pisania, ale czytam Wam w każdej wolnej chwili.
U mnie 14dc, mokro mocno, ale bóli brak. Dziko chce, żeby się udało, ale mam dziwne wrazenie, że to tak łatwo nie pójdzie.
Miłego dnia Wam wszystkim!

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak mam niedoczynnosc od 10 lat i jeszcze do tego hasimoto. Jak w listopadzie badalam tsh to mialam prawie 6 a do zajscia w ciaze najlepiej miec wynik do 2. Mam zwiekszona dawke euthyroxu do 100 i w lutym mam powtorzyc wyniki czy mi hormon spada.
No się dowiedziałam, że mam niedoczynność gdy robiłam pierwsze badania i wynik TSH mam ponad 10. W ciążę udało się zajść za pierwszym razem. Czekam teraz na wizytę u endo. Na razie dostałam od ginekologa Euthyrox 50.

reklama
Do góry