olaaa7
Fanka BB :)
A masz niedoczynność? Na jakim poziomie masz TSH?Dziewczyny o dziwo nawet nie jest mi przykro ze negatywny test. Moze poprostu jeszcze nie wyruwnaly mi sie hormony tarczycy. Wiem ino jedno ze kiedys sie napewno uda![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A masz niedoczynność? Na jakim poziomie masz TSH?Dziewczyny o dziwo nawet nie jest mi przykro ze negatywny test. Moze poprostu jeszcze nie wyruwnaly mi sie hormony tarczycy. Wiem ino jedno ze kiedys sie napewno uda![]()
Ja Cię biere bez zastanowienia!A nic mi nie mów! Stary mnie jeszcze wqrwia. Właśnie się pokłóciliśmy, bo się napina w robocie jak skóra na baranich jajach. Nie śpi praktycznie od niedzieli, bo terminy a sam sobie je narzuca i jeszcze wqrwia się, ze ja się wqurwiam i ogólnie wychodzę na neurotyczke wqurwiajaca się na wszystko.
Posrał się na zielono w nocy ze stresu (dosłownie) i tak to „Ela pomóż” a teraz, ze niby ja panikuje. Ja pierdole chyba wole być lesbijka, nie szuka któraś narzeczonej? [emoji23][emoji6][emoji849]
Tak mam niedoczynnosc od 10 lat i jeszcze do tego hasimoto. Jak w listopadzie badalam tsh to mialam prawie 6 a do zajscia w ciaze najlepiej miec wynik do 2. Mam zwiekszona dawke euthyroxu do 100 i w lutym mam powtorzyc wyniki czy mi hormon spada.A masz niedoczynność? Na jakim poziomie masz TSH?
No się dowiedziałam, że mam niedoczynność gdy robiłam pierwsze badania i wynik TSH mam ponad 10. W ciążę udało się zajść za pierwszym razem. Czekam teraz na wizytę u endo. Na razie dostałam od ginekologa Euthyrox 50.Tak mam niedoczynnosc od 10 lat i jeszcze do tego hasimoto. Jak w listopadzie badalam tsh to mialam prawie 6 a do zajscia w ciaze najlepiej miec wynik do 2. Mam zwiekszona dawke euthyroxu do 100 i w lutym mam powtorzyc wyniki czy mi hormon spada.
Przykro miDobry dzien...
Dzis 28dc i test to biel wizira ale coz moze to nie moj czas jeszcze. Tak wiec czekam na pojawienie sie wstretnej @. Milego dnia![]()
Hormony tarczycy mogą namieszać.. wyrównasz je i się uda! :*Dziewczyny o dziwo nawet nie jest mi przykro ze negatywny test. Moze poprostu jeszcze nie wyruwnaly mi sie hormony tarczycy. Wiem ino jedno ze kiedys sie napewno uda![]()
O nie..A u mnie dzisiaj przyszła wredota@ i witam kolejny cykl.[emoji853]