B
bibiU
Gość
A mała po Mikołaju napewno też dostała zabawek
więc ciężko coś wymyślić
mini zestaw do robienia paznokci jej kup
niech łapie pasje po Tobie 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O fajne ! Muszę popatrzeć czy coś takiego jest u nasHmmm. ... a moze poprostu jakies fajne flamastry i kolorowanke??? Kreatywne i napewbo sie spodoba.. ja siostrzenicy meza kupilam kiedyz w pepco za grosze flamaskry z taka gruszką, te gruszka sie nasiskalo i ten flamaster zachowywal sie jak spray na kartce, robil kleksy, swietna zabawa i przy okazji cwiczenie mortoryki malej=)
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Ma ciastoline i piaskoline. Bo też o tym myślałam [emoji14]Ciastolina Play doh, może?
Sama jestem kosmetyczką, ale takie rzeczy u dziewczynek czy nastolatek u mnie nie przechodzą [emoji23] siostra 15 lat hybrydy robię jej tylko na wakacjach [emoji23] moja córka jak się kiedyś trafi też będzie miala przewalone bo będę pilnować żeby za szybko z pazurami i malowaniem nie zaczęła [emoji23]A mała po Mikołaju napewno też dostała zabawekwięc ciężko coś wymyślić
mini zestaw do robienia paznokci jej kup
niech łapie pasje po Tobie
![]()
Jasne, że się uda [emoji14] dziewczyny na Staraniach 2018 się śmieją, że ten mój sen i 6 pozytywów może to zapowiedź jeszcze 6 pozytywnych testów w najbliższym czasieDziewczyny o dziwo nawet nie jest mi przykro ze negatywny test. Moze poprostu jeszcze nie wyruwnaly mi sie hormony tarczycy. Wiem ino jedno ze kiedys sie napewno uda![]()
No u nas jest od strony D dziewczynka ale już w lutym 11 lat kończy. To pannica. a tak to od strony D 3 i 5 latek. Mój chrześniak teraz 5 lat kończy 26 grudnia. I jak z chłopcami problemów nie mam to kupić coś dziewczynce jedną wielka niewiadomaW Pepco napewno coś kupiszja nie mam żadnej 3 letniej dziewczynki w rodzinie, mam ale chłopca 3 letniego chrześniaka
Oby haha jestem za żeby było tu 6 pozytywówJasne, że się uda [emoji14] dziewczyny na Staraniach 2018 się śmieją, że ten mój sen i 6 pozytywów może to zapowiedź jeszcze 6 pozytywnych testów w najbliższym czasie
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oby tak byloJasne, że się uda [emoji14] dziewczyny na Staraniach 2018 się śmieją, że ten mój sen i 6 pozytywów może to zapowiedź jeszcze 6 pozytywnych testów w najbliższym czasie
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom