reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja zazdroszczę przede wszystkim spokoju, chłopcy trosze inaczej się zachowują, są glosniejsi, bardziej żywi, non stop się przewalaja, skaczą, biegają hehe jest bardzo wesoło :) może dlatego że nie mam córki to mam taki obraz w głowie, że dziewczynki są bardziej grzeczne i ułożone :)
Nie wiem czy tu płeć ma znaczenie w byciu spokojnym. Ja byłam bardzo spokojna, moja córka też i jeden brat również. Znam za to wiele szalonych dziewczynek nie do opanowania

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje nowym dziewczynom :*
Polka, czyli moja córeczka jest chłopcem:o to istne tornado ! Nie nadążam za nią.
Trzymajcie kciuki zaraz jadę na obciążenie glukoza fuuu

Gratulacje nowym dziewczynom :*
Polka, czyli moja córeczka jest chłopcem:o to istne tornado ! Nie nadążam za nią.
Trzymajcie kciuki zaraz jadę na obciążenie glukoza fuuu
Glukoze robi się tak wcześnie? Myślalam że po trzecim miesiącu. Ja już nic nie pamiętam

Ja z dnia na dzień czuje się coraz gorzej. Mdłości ciężki żołądek i zmęczona. Wszyscy mi mówią że słabo wyglądam.....

Czesc dziewczyny.
Zapisalam sie do lekarza i czy wy tez tak dlugo czekaliscie na wizyte do swojego lekarza bo ja az rowny miesiac na 12.01.. i zaraz chyba sie przejde i gdzies inndziej zaspisze bo zglupieje..

Ja mialam cukier podwyzszony w drugiej ciazy. I musialam byc na diecie i kontrolowac cukier..

Dziewczyny czy wy tez tak macie badz mialyscie ze po zrobieniu testu nadal chodzilyscie do lazienki co chwile i sprawdzalyscie czy okres nie przyszedl.. ja tak mam.. i chyba wariuje.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dzisiaj pierwsze bliskie spotkanie z wc zaliczone... dobrze ze zdarzyłam zrobić krzywą zanim dopadły mnie jestem w szoku bo tak z krwi na czczo 98(z palca 105) po godzinie 129 po dwóch 80 wiec na tą chwilę cukrzycy nie widać [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nie zgodzę się, że dziewczynki sa grzeczniejsze od chłopców!! :) Sama mam syna który jest uosobieniem anioła, z kolei dziewczynki w rodzinie to żywe srebra i na maxa rozbrykane. Do tego lubią walnąć focha jak to baby. Zresztą wszyscy znajomi mówią że chłopcy spokojniejsi, także przekonacie się same :) Ja też cicho trzymam kciuki za córkę choć od początku jestem przekonana że bedzie właśnie dziewczynka. Z synkiem miałam to samo, od razu czułam że bedzie chłopak i już. Także zobaczymy czy się sprawdzi.

Ja czuję sie fatalnie, o ile pierwsza ciąża upłynęła bez praktycznie żadnych objawów tak teraz mam chyba wszystkie. Zmęczenie, ospałość, mdłości okrutne, nie poranne ale CAŁODZIENNE!! W brzuchu czuję się jakbym miała cegłę, mam okropne wzdęcia, jak zjem cokolwiek to zaraz brzuch mi wyłazi i boli. Jak nie zjem to prawie rzygam, zapachy czuję milion razy mocniej niż wcześniej, wszystko mi śmierdzi, nawet coś co kiedyś pachniało. Mąż narzeka że zachowuje się jak w 9 miesiacu a to dopiero początek, no ale co zrobię jak się czuję tak kijowo. Wczoraj nie miałam kiedy się przespać w dzień więc padłam przed 21, gdzie wcześniej szłam spać o północy!!! Eh facet mnie nie zrozumie, bo pierwszą ciążę pamięta, jak byłam jak skowronek, no ale niestety, chyba nie te lata :p

Ale cieszę się bo przynajmniej wiem że jestem w CIĄŻY!! :) Wizyta dopiero 21 grudnia, mam nadzieję w końcu usłyszeć bicie serca :)

Do góry