SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
To jesteśmy we 3 [emoji4] ach... Nie mogę się doczekać... Bardzo liczę na dobre wieści...To ja podobnie na 16.10[emoji4]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jesteśmy we 3 [emoji4] ach... Nie mogę się doczekać... Bardzo liczę na dobre wieści...To ja podobnie na 16.10[emoji4]
Jak facet wyjdzie z inicjatywa to nie odmówię (szczególnie jeśli nie jest to godzina gdy ja już zasypiam)... Ale żebym sama z siebie chciała to mi się nie zdarza [emoji39] na początku nawet nie miał co prosić jak miałam mdłości i wymiotowałam, ciągle spałam ale już mi przeszło...Mam nadzieje ze te czarne mysli nam mina.... Przejmujemy sie dziewczynami tym samym o swoje fasolki czy wszystko ok. Jeszcze dobijaja nas sny....ehhh
Wlasnie a jak jest u was z seksem? Ja mam zerowe libido. Jak jest razna tydzien to swieto-a przed ciaza bylo 3-4 razy w tyg.
O jej, ale szkoda [emoji20] Na kiedy przelozyl?
Ja to mam ochotę cały dzień tylko co z tego jak w ciągu dni nie ma możliwości a wieczorem to dopadają mnie moje cowieczorne dziwne lekki mdłości czy nudności (nie wiem jak to w sumie nazwać) i ochota mi przechodzi ehMam nadzieje ze te czarne mysli nam mina.... Przejmujemy sie dziewczynami tym samym o swoje fasolki czy wszystko ok. Jeszcze dobijaja nas sny....ehhh
Wlasnie a jak jest u was z seksem? Ja mam zerowe libido. Jak jest razna tydzien to swieto-a przed ciaza bylo 3-4 razy w tyg.
Ja rowniezTo jesteśmy we 3 [emoji4] ach... Nie mogę się doczekać... Bardzo liczę na dobre wieści...
![]()
Daj spokój sny są strasznie nie wiem dlaczego w ciąży akurat one się tak uaktywniają [emoji29]Ja miałam dziś straszny sen. Sniło mi się że pojechałam odwiedzić moją mame i rodzeństwo a aich tam nie było i wracałam do domu przez las i znalazłam tam ich powieszone ciała bez głów. Potem mi się śniło że budziłam męża zeby zawiózł mnie do szpitala bo krawie. Przed szpitalem weszłam do łazienki i tam urodziłam zdrowe dziecko. Sny strasznie siadajami na głowę. Bojję sie ostatnio zasypiać
A ja sypiam jak zabita z małymi przerwami na siku i zasypiam znów w minuteU mnie zazwyczaj jest w przerwie kiedy nie śpię w nocy heheh trzeba się czymś zająć ale nie powiem bo najpewniej jest mniej niż przed ciaza