U
użytkownik JOn
Gość
W ciąży z synem też nic nie czułam [emoji6]
![]()
Czyli jest nadzieja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W ciąży z synem też nic nie czułam [emoji6]
![]()
Zależy kiedy miałaś owualcje?Czyli jest nadzieja?jak myślicie dziewczyny kiedy testować?
Zależy kiedy miałaś owualcje?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć@ powinna przyjsc 4-6 stycznia wiec sama sie zastanawiam kiedy to zrobic... bo tak naprawde nic nie czuje ani w jedna strone ani w drugadlatego tak czytam kiedy Wy testowalyscie
Wrocilam do inofemu moze cos pomozemacie jakies opinie o tych saszetkach?
Cześćja też nowa
i tez pije inofem. Dostałam nakaz przy wypisie ze szpitala po badaniach - 2 saszetki dziennie. Czy pomaga, to nie umiem powiedzieć . Ale jak piłam regularnie to okres się pojawiał bez tabletek przez pierwsze 2 cykle a potem długo musiałam czekać na @.
Czyli jesteś 8dpo. To jeszcze bym poczekała tak do 12dpo20.12 wiec chyba jeszcze poczekam...
Czyli jesteś 8dpo. To jeszcze bym poczekała tak do 12dpo
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
No chyba ze jesteś na tyle cierpliwa to możesz poczekać do dnia @Czyli testowanko w Nowy Rok![]()
2 dni po zagniezdzeniu wytwarzane jest bHCG. 6 dni po zapłodnieniu nie po owulacjiDziewczyny a powiedzcie mi jak to się liczy, skoro piszą na teście ze wykrywa 6 dniową ciąże to liczyć od pęknięcia pęcherzyka czy od zagnieżdżenia? Bo już głupieje?