Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Muszę poczytać, bo nie słyszałam. Ja to jestem fanką pompowanychDzień dobry Mamusieco sądzicie o kołach żelowych w wózkach?
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
myślałam, że tylko ja tak mamMnie widok 3d lekko przeraża hehe
Czytam, że niby takie same jak pompowane są. Nie wiem najlepiej podjechać do jakiegoś sklepu i zobaczyćMuszę poczytać, bo nie słyszałam. Ja to jestem fanką pompowanych
Zobaczyć warto, bo ciężko mi uwierzyć, że to wszystkie zalety pompowanych tylko że się nie dziurawiąCzytam, że niby takie same jak pompowane są. Nie wiem najlepiej podjechać do jakiegoś sklepu i zobaczyć
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom