Garnetka88
Początkująca w BB
Ja niby teraz dobrze, rano klientek nie umawiam, młodego mąż zawozi do przedszkola. A i tak mam problem wstać żeby go jedynie do przedszkola zebrać. Masakra. Potem Idę spać spowrotem
![]()
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja niby teraz dobrze, rano klientek nie umawiam, młodego mąż zawozi do przedszkola. A i tak mam problem wstać żeby go jedynie do przedszkola zebrać. Masakra. Potem Idę spać spowrotem
![]()
![]()
Mi też... Leżę od rana pod kołdrą a stopy jak sople zimne... A zaraz do przedszkola po młodego trzeba ehhMi z kolei to jest ciągle zimno...ja ogólnie jestem zmarźlak ale teraz to już wgl... śpię w dresach hahah
Witam Cię. Ja mam termin na 18 sierpniaCzęść dziewczyny dołączam do Was. Spodziewam się maluszka około 15 sierpnia
WitamyCzęść dziewczyny dołączam do Was. Spodziewam się maluszka około 15 sierpnia
Hej @Garnetka88 witamy i ogromne gratulacje [emoji4] jesteś już po pierwszej wizycie u lekarza?Część dziewczyny dołączam do Was. Spodziewam się maluszka około 15 sierpnia
Wróciła świńska ??? [emoji33][emoji33][emoji33]Wlasnie sie dowiedzielismy, ze 2-letnia coreczka brata meza ma swinska grype.. jest teraz w szpitalu, ale widzielismy sie z nimi w srode.... Mam nadzieje, ze nie zlapalam nic((((
Witah Garnetka88!