reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2018

Jeśli lubisz takie klimatu polecam Ci 'stranger things'! Jest naprawdę warty obejrzenia

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Stranger things jest niezły choć oglądałam lepsze ;) Dla mnie mistrzostwo to Synowie Anarchii, Breaking Bad, The Walking Dead (szczególnie pierwsze sezony) :D Oglądam też oczywiście Grę o Tron. Mogę polecić Orange is the new black, The fall, Elementary, Grimm.

reklama
Tak gra o tron to wiadomo [emoji2] walking dead obejrzałam chyba 3 sezony i zainteresowanie opadł o. Spróbuję resztę proponowana [emoji6] Narcos oglądałam super, teraz na fali oglądam El chapo. Z polskich jeszcze obowiązkowo Wataha!

Tak gra o tron to wiadomo [emoji2] walking dead obejrzałam chyba 3 sezony i zainteresowanie opadł o. Spróbuję resztę proponowana [emoji6] Narcos oglądałam super, teraz na fali oglądam El chapo. Z polskich jeszcze obowiązkowo Wataha!

Jak podobało Ci się Narcos to spróbuj też Gomorrę, moim zdaniem świetny :p

To ja polecę serial "Dark" , coś w stylu "Stranger Things", wciąga. Jeszcze "Black Mirror" jest super i "Orange is the new Black". "Lucyfer" też fajny ale po 2 czy 3 sezonach truche nam się znudził i niedoogladalismy do końca.

jak ja Wam zazdroszczę tych małych, zgrabnych brzuszków i mało, o ile w ogóle kg na plusie! jak któraś chętna to oddam coś z moich dodatkowych już 4kg! a swoim apetytem na słodkie (czekolada głównie) i sok pomarańczowy, który mi tak przez ostatni tydzień dopisuje też się chętnie podzielę ;) ja nawet normalnie nie piję żadnych soków...
Nie martw się kochana u mnie na plusie już 8kg a apetyt ciągle wielki nic tylko bym jadła. Dobrze ze ostatnio smaku mam też na sałatę to może trochę przystopuje z tymi kg. Hihi

Nie martw się kochana u mnie na plusie już 8kg a apetyt ciągle wielki nic tylko bym jadła. Dobrze ze ostatnio smaku mam też na sałatę to może trochę przystopuje z tymi kg. Hihi
Sałata może smakuje Ale potem wzdęcia nieziemskie....wstawilabym wam zdjęcie ale stwierdziłam że to sfałszowany brzuszek ...

reklama
Do góry