O'Hara
Fanka BB :)
@O'Hara do lekarzy chłopów musisz się przepisać![]()
No gina mam chłopa, tylko się boje ze mi na emeryturę odejdzie zanim ja zdążę kuwa zaciążyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@O'Hara do lekarzy chłopów musisz się przepisać![]()
Jaki masz ten sluz???? Ja mam bialy i taki gęstyWitam sie Dziewczynki w 20 dc, 7dpo, i do wczoraj wszystko było ok. Ale dzisiaj zalał mnie biały śluz i zaczęłam się nakrecac [emoji144]
Kiedy to badanie nasienia?No gina mam chłopa, tylko się boje ze mi na emeryturę odejdzie zanim ja zdążę kuwa zaciążyćale rodzinna No... kto by pomyślał ze z niej taka wyrafinowana zdrajczyni [emoji6][emoji6][emoji23]
Kiedy to badanie nasienia?
Aaa czyli nie zdąży Cię rozmmożyć przed badaniem?Na razie w następny czwartek umówił się mężu do urologa-androloga ADOLFA kutwa [emoji23][emoji23] tylko mi się mogło to przydażyćNo i zobaczymy na tej wizycie kiedy badanie nasienia
![]()
Aaa czyli nie zdąży Cię rozmmożyć przed badaniem?
Mi też odkąd w ciąży jestem to wiecznie mi zimnoWiecie co mnie chyba choroba jednak jakas bierze.. jest mi zimnio, i dreszcze mam co jakis czas. Nie wiem.
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Liczyłam na to, że tak się zestresuje badaniem, weźmie sie do roboty dobitnie i badanie nie będzie potrzebneNo raczej nie! Do owu mam jakieś 2tyg![]()
Liczyłam na to, że tak się zestresuje badaniem, weźmie sie do roboty dobitnie i badanie nie będzie potrzebne![]()
Jaaaaa !!!!!!! Pierwsza dostane wpierdooool, tak czujeLaseczki, zakładamy klub „nienakrecajacych się przyszłych mam”? Zasady Są proste: nie testujemy do dnia spodziewanej @ i nie wmawiamy sobie objawów. Kto złamie zasady pierwszy raz dostaje naganę od prezesa! przy drugim złamaniu zasad mega zjebki od każdej członkini klubu, przy trzecim złamaniu zasad.... hmmmm wymyślmy coś?jakby co mogę być prezesem [emoji23][emoji23] to jak? [emoji16] bo kuwa montujecie sobie, ze aż ja się czuje w ciąży[emoji33][emoji2]