reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jednak jestem pacan
Odebrałam wynik na maila z pappa widziałam jedna Str i dalej nie zajrzałam ‍♀️ macie racje na drugiej Str były wyniki mogę porównać z waszymi ???
1515689782-0f992bef66428d94-aaaaaa.jpeg

16udyx8di9hvrs5t.png
O no wlasnie o to mi chodzilo[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Pytanie do dziewczyn, które są już mamami. Czy któraś zWas kupowała może rzeczy niemowlęce w h&m? Zastanawiam się czy są dobrej jakości. Weszłam na ich strone i mają extra te ciuchy! Takie zwykłe, nieprzesłodzone :)
Ja mam dużo ubranek z H&M. Jakościowo są Ok, wzornictwo dla mnie też ok. Ja bardzo lubię dla synka te ubranka.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja rodziłam w DE i tu też w szpitalu nie kąpali. No chyba, że sobie tego zażyczysz to wykąpią. Zobaczę jak teraz będzie, bo się przeprowadziłam 500 km i tu jeszcze nie wiem jak jest. I z ciekawostek rodziłam w październiku i w lutym i normalnie w szpitalu były wózki i jak byśmy chcieli, to bez problemu mogliśmy z naszymi noworodkami na spacery wychodzić. Ja nie skorzystałam, ale koleżanka z sali już tak.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Rozumiem jestes caly czas w de ;)??
Ja rozwazam sn w wodzie jesli cala ciaza, ja i synus bedzie ok

reklama
Cześć Wam :)
Nadgonilam wpisy i powiem wam odnośnie kąpieli po urodzeniu - mi w szpitalu wykapali w drugiej dobie życia Synka, a później kapalam juz sama. Codziennie z rana (bylam 7dni w szpitalu) nie wiem jak w waszych placówkach,ale w mojej sporo się zmieniło. Swojemu synowi smarowalam kikut pepowinowy fioletem, a teraz tylko daja klamre i nie każą dotykać póki samo nie odpadnie...zdziwiłam sie.
Mi polozna mówiła że dziecko zalicza spacer w momencie wyjścia z szpitala,co prawda krótki bo do samochodu zwykle i jeśli pogoda pozwala i mama wypoczeta to smialo można wyjść juz nastepnego dnia, nie na dlugo ale zawsze...
I ja w sumie wyszlam...tyle ze maluch mial juz 8 dni...a nie 2-3 jak zwykle wypuszczaja po pn.

Ciuszki z HM okej. Mialam takie nawet i po drugim pokoleniu i jakosciowo po praniach itd dalej byly eleganckie.
Co do pepco..to te za 5-10zl to szmatka na kilka razy..przerobilam tam sporo towarow i jesli juz coś kupuje to jednak nie z tych wyprzedaży tylko w cenach od 25 w górę bo już jakość ciut lepsza jakby...

Jutro mam ginekologa,wyniki morfologii i moczu. Pokaże mu jeszcze raz zdj. Bo za pierwszym razem jakoś tak tylko zerknal...a tlii mi się iskierka nadzieji na bliźniaki jednak :)
...i pomyśleć ze jeszcze do niedawna nie potrafilam się jakoś cieszyć ze swojej fasoli, a teraz sobie robie nadzieje na dwie :D
W poniedziałek usg i doczekać się nie mogę...czuje się świetnie i myślę ze fasolka również :)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry