reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
To nie jest smieszne laski bo ja też mam krzywy nos...
Zaije mojego tatusia jak wróci zza granicy

Zaije mojego tatusia jak wróci zza granicy

No tak Puchatko dzisiaj sobie troszke pofolgowalysmynormalnie nie mozna Was na chwilkę zostawić![]()
Antiope
Fanka BB :)
gosiu bardzo mi przykro; wyjdzie następnym razem
Ataata szalona, ja nikomu nie pożyczę chłopa, zwłaszcza do robót rzemieślniczych
Piszecie o tym, że żeby zafasolkować, to trzeba nie częścij niż co 2, 3 dni. Nie wiecie jak powstrzymać facetów od częstszej aktywności, a ja mam inny problem. To ja nie wytrzymam dnia przerwy. Jak to mówią: bez kołysanki nie zasnę :-)
Ataata szalona, ja nikomu nie pożyczę chłopa, zwłaszcza do robót rzemieślniczych
Piszecie o tym, że żeby zafasolkować, to trzeba nie częścij niż co 2, 3 dni. Nie wiecie jak powstrzymać facetów od częstszej aktywności, a ja mam inny problem. To ja nie wytrzymam dnia przerwy. Jak to mówią: bez kołysanki nie zasnę :-)
JTo nie jest smieszne laski bo ja też mam krzywy nos...
Zaije mojego tatusia jak wróci zza granicy![]()
Ja tez ma krzywy!! Ale z temperamentam mojego starego to mnie wcale nie dziwi
Ataata
Grudniowa Mama '07
Dokładnie Puchatko musisz musisz czytać bo jak nie to wiesz jaki Cie los czeka z mojej strony...;-) żartuje, Tobie odpuszcze;-)puchatko...bo to ty nam humorki porawilas...sama jestes sobie winna, ze teraz tyle czytac musisz;-);-):-):-)![]()
Antiope juz nie chce pożyczać od was facetów bo wole mieć dziecko bez dziury na czole i z prostym nosem
gosiu bardzo mi przykro; wyjdzie następnym razem
Banda erotomanek-rzemieslniczek

Wiesz Ataata tak mnie czasem moj P wkurza, ze tak sobie mysle, ze moglabym byc samotna matka.;-);-);-);-);-)
reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
ja zawsze czytam bo mnie zwyczajnie interesuje co u Was sie dzieje czasem się zadarzało nie miec siły odpisac ale poczytać zawsze
no i Ataata z mi chyba nic nie grozi bo sie ciężarnych nie bije :-):-)
Gosieńko tulam bardzo mocno i napewno wszystko będzie dobrze

Gosieńko tulam bardzo mocno i napewno wszystko będzie dobrze