Margana
Fanka BB :)
No dkatego puder w ogole nie jest polecany [emoji6]U nas puder wklejal sie w ranki i podraznial.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dkatego puder w ogole nie jest polecany [emoji6]U nas puder wklejal sie w ranki i podraznial.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale moze sie rolowac w faldkach, zwlaszvza po zetknieciu z moczem.Tzn My nigdy nie mieliśmy tak odparzenej pupy żeby ranki były to na pewno też inaczej
Ja też a jak jechałam na porodowke to wszystkie dziewczyny z sali krzyczał żebym nie zgadzała się na oksytocyne i co... Dały mi Arkusz podczas boli i zaznaczylam że nie zgadzam się na oksyticyne nawet nie zajrzała co ja tam popisalam, a mnie jak zaczęło boleć to nawet nie zwracałem uwagi co mi dane w kroplowke
U nas działał rewelacyjnieAle moze sie rolowac w faldkach, zwlaszvza po zetknieciu z moczem.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ja uzywal dla corki kosmetyki atoperal bo Azs i dla malucha chyba kupie tez atoperalu z tej seri baby. Sa bezwonne i dobrze sie wchlaniaja. Jakos nie przekonuja mnie te pachnace kosmetyki dla niemowlatNie jest polecany dla malych dzieci bo podraznia, zwlaszcza na rany.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
W poniedziałek mam wizyte i taka właśnie ciekawa byłam co ci powiedział a zapomniałam zapytać. Mam nadzieję że nie zabroni mi codziennych czynności, bo co tu zrobić trzylatkiem... jego będzie mi najbardziej szkoda a on tylko za mną nikogo innego nie akceptujeWszystko robię. Nic mi nie mowila lekarka o oszczędzaniu. Ale staram się nie przesadzac. Jak dzieci sa w szkole i przedszkolu to staram sie lenic na maksa, bo wiem że to mi się skonczy na kilka ładnych lat
A ty masz jakieś zalecenia?
Spokojnie.....kazdy ma jakies doswiadczenia oraz swoje poglady a wymiana zdan jest jak najbardziej waskazana i zdrowaDziewczyny chyba Was dzis nie nadrobie tak do konca.
Przepraszam jesli ktoras uwarza, ze sie wymadrzam w pewnych kwestiach[emoji6] Wypowiafam sie tylko w sprawach, w ktorych mam wiedze czy doswiadczenie. I robie to wylacznie w dobrej wierze, naprawde[emoji5] Jak ktos nie chce sluchac to prosze o info na ten temat, nie chce byc upierdliwa[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Prywatny poród to myślę że bardziej dla mojego komfortu niż dziecka, wiesz ja mam nerwicę którą leczę od 8 lat, trochę z nią przeszłam i nie chciałabym zaprzepaścić tych wszystkich terapii przez traumę porodową w państwowym szpitalu.
Bo dziala faktycznie swietnie[emoji6]U nas działał rewelacyjnie