reklama
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
Dzisiejszy dzien byl Niesamowity;-);-);-)
Zmykam sie przytulic do P i poczyatc. milego wieczorku kochane:-):-)
To zyczę NIESAMOWITEGO i miłego wieczoru :-):-):-)
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Dziewczynki ,chwilkę mnie nie było,a tu tyle napisane przez Was.
Jak można Was na sekund pięć zostawić?
Nie no:dobrze,dobrze,troszkę sobie poczytałam,ale widzę tu jakieś pożegnania-JUŻ?

Jak można Was na sekund pięć zostawić?

Nie no:dobrze,dobrze,troszkę sobie poczytałam,ale widzę tu jakieś pożegnania-JUŻ?

gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
hej Kiniusia:-)jak tam kochana staranka??
hej dziewczyny
ja niestety mam @ jej wymiar jest wprost proporcjonalny do mego bolu ktory mnie napastowal od kilku dni jak i dzisiaj
wiec Ataatka- nic z tego jednak to @ okresica :-(i musze probowac w nastepnym cyklu, w sumie to jak wy dzis nazwalyscie hablowanie?? -jest w koncu przyjemne ;-)
a co do naszej forum-gwiazdy "tylko ja i tylko o mnie" to NIESAMOWICIE niezakapowala ;-)ze od dwoch dni prawie tylko o niej sie pisze, a ona przeciez to lubi prawda??:dull:
ja mimo iz jestem tez NIESAMOWICIE zapracowana, tak jak cala nasza reszta BB dziewczynek, przynajmniej poczytam co sie dzieje, moze juz nie mam czasu odpisac, ale zawsze zaczynam od nadrabiania postow:-)
wiec pozdrawiam was i buziam -dzieki wszystkim za slowa otuchy juz mi lepiej:-)
co ja bym bez was zrobila
i uciekam juz bo niesamowite zakuwanie anglika mi sie szykuje
hej dziewczyny
ja niestety mam @ jej wymiar jest wprost proporcjonalny do mego bolu ktory mnie napastowal od kilku dni jak i dzisiaj

wiec Ataatka- nic z tego jednak to @ okresica :-(i musze probowac w nastepnym cyklu, w sumie to jak wy dzis nazwalyscie hablowanie?? -jest w koncu przyjemne ;-)
a co do naszej forum-gwiazdy "tylko ja i tylko o mnie" to NIESAMOWICIE niezakapowala ;-)ze od dwoch dni prawie tylko o niej sie pisze, a ona przeciez to lubi prawda??:dull:
ja mimo iz jestem tez NIESAMOWICIE zapracowana, tak jak cala nasza reszta BB dziewczynek, przynajmniej poczytam co sie dzieje, moze juz nie mam czasu odpisac, ale zawsze zaczynam od nadrabiania postow:-)
wiec pozdrawiam was i buziam -dzieki wszystkim za slowa otuchy juz mi lepiej:-)
co ja bym bez was zrobila
i uciekam juz bo niesamowite zakuwanie anglika mi sie szykuje

Ataata
Grudniowa Mama '07
Nie no laski jesteście poprostu NIESAMOWITE!!!!

lenna skrót zajebisty* Ci wyszedł, ale mojej wredotki wam nie oddam, bo mi chłopów na heblowanie nie pożyczyłyście
Pytałyście o jedzienie... ja jadłam dziś zupe jakąśtam z czymśtam, 2 hot-dogi, bułke, orzechy włoskie i wypiłam hektolitry Pepsi marki Pepsi i ide sie wysikać właśnie bo mi sie zachciało...;-)
ukochany ma buty nike;-) i bluze pume...
Cholera to sie ludziom powodzi, ja sie na szmatexie/ciucholandzie/grzebalni ubieram....A dla niej rozmiaru nie bylo:--
-(

hehehe niemoge niemoge poprostu znowu sikam po majtach;-)Sluchajcie szczena mi opadla, jak pisala ze po pracy smierdziala szambem, myslalam ze w kanalach pracuje.
O tototo jak but, jak drewniakTo teraz bedzie miala test na inteligencje, jak bedzie dalej pierdoly nam tu pisac- to znaczy ze jest glupia jak but. Jak sie nie domysli trzeba bedzie juz dobitnie napisac- NIESAMOWITA to o Ciebie chodzi.

lenna skrót zajebisty* Ci wyszedł, ale mojej wredotki wam nie oddam, bo mi chłopów na heblowanie nie pożyczyłyście

Pytałyście o jedzienie... ja jadłam dziś zupe jakąśtam z czymśtam, 2 hot-dogi, bułke, orzechy włoskie i wypiłam hektolitry Pepsi marki Pepsi i ide sie wysikać właśnie bo mi sie zachciało...;-)

Puchatka
Majowe mamy'08
No to dyskusja rozgorzała na całego ale chyba była bardzo potrzebna bo wychodzi na to że irytowała wszystkich ale każda bała się odezwac żeby nie wyjść na czepialską ja naprawde staram się byc tolerancyjna ale jak ktos przegina to koniec 

Poza tym to wybaczcie że zaglądam dopiero teraz ale mi się popołudniu usnęlo i spałam sobie taka przytulona do męzusia że hej hej widać tego mi trzeba było:-):-):-) na dodatek chyba jakiś katar mnie bierze:-
-
-
-( tez nie miał kiedy ale za to nastrój boski 

Lenna Twój skrót po prostu majstersztyk

ubawiłam się setnie
Resztę prosze o wybaczenie że nie odpisuje ale naskrobałyscie tyle że za nic moja biedna głowka tego nie obejmie

Poza tym to wybaczcie że zaglądam dopiero teraz ale mi się popołudniu usnęlo i spałam sobie taka przytulona do męzusia że hej hej widać tego mi trzeba było:-):-):-) na dodatek chyba jakiś katar mnie bierze:-

Lenna Twój skrót po prostu majstersztyk

Resztę prosze o wybaczenie że nie odpisuje ale naskrobałyscie tyle że za nic moja biedna głowka tego nie obejmie

iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
U widze ze juz wszyscy spia.ja tez zaraz zmykam tylko na Allegro musze zajrzec.U mnie cieplutko w domku bo w kominku na palilismy.Troszke sie zdrzemnelam jak usypialam dziecko i teraz mi sie spac ode chcialo.Dobranoc 
Ataata
Grudniowa Mama '07
Ona chyba to wszystko czytala, bo nie ma juz tego wielkiego napisu. Wiec juz raczej na forum nie bedzie pisac.
Dokładnie dokładnie, napewno czytała...
Bo niema już avatarka, niema już suwaczków (dziecka nie będzie, ślubu nie będzie... a miały wogóle być czy to tylko bajka

Hmm wykończyłyśmy szanowną koleżanke

Ide spać bo mi serce pęka....
papapa
reklama
Antiope
Fanka BB :)
Hej dziewczynki. Ja dziś jadłam spagetti zmajstrowane przez menszczyznę na moją prośbę. Pychotka.
Iwonka a w poprzedniej ciąży też miałaś zawroty? Może trzeba sobie następnym razem huśtawki odpuścić ;-)
Puchatko, zapewne nikt nie ma Ci za złe tej drzemki, bo Tobie teraz wolno przesypiać nawet całe dnie, żeby tylko dzidzia zdrowa była.
Zmykam do spania. I życzę nam wszystkim, żeby się już nigdy na tym forum nie pojawiły niesamowite wieści, lecz co najwyżej sensacyjne i oczywiście zawsze same pozytywne :-)
Aha. Mam jeszcze jedno pytanko. Trochę to nie w temacie, ale może znacie odpowiedź. Ile ustawowo wynosi termin wypowiedzenia na 3 miesięcznym okresie próbnym w pracy? Od 1 października zaczynam nową pracę i już podpisałam umowę. Kiedy to już jednak zrobiłam odezwali się kolejni pracodawcy, którzy chcą mnie zatrudnić. Nie wiem jeszcze jak będzie mi się podobać w nowej pracy i chciałabym wiedzieć jakie mam szanse na szybkie odejście (nie chciałabym aby ci którzy też chcą mnie zatrudnić musieli czekać aż 3 miesiące).
Iwonka a w poprzedniej ciąży też miałaś zawroty? Może trzeba sobie następnym razem huśtawki odpuścić ;-)
Puchatko, zapewne nikt nie ma Ci za złe tej drzemki, bo Tobie teraz wolno przesypiać nawet całe dnie, żeby tylko dzidzia zdrowa była.
Zmykam do spania. I życzę nam wszystkim, żeby się już nigdy na tym forum nie pojawiły niesamowite wieści, lecz co najwyżej sensacyjne i oczywiście zawsze same pozytywne :-)
Aha. Mam jeszcze jedno pytanko. Trochę to nie w temacie, ale może znacie odpowiedź. Ile ustawowo wynosi termin wypowiedzenia na 3 miesięcznym okresie próbnym w pracy? Od 1 października zaczynam nową pracę i już podpisałam umowę. Kiedy to już jednak zrobiłam odezwali się kolejni pracodawcy, którzy chcą mnie zatrudnić. Nie wiem jeszcze jak będzie mi się podobać w nowej pracy i chciałabym wiedzieć jakie mam szanse na szybkie odejście (nie chciałabym aby ci którzy też chcą mnie zatrudnić musieli czekać aż 3 miesiące).