reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja jak w 16tc pójdę na 4D i będzie widać co mam w środku to pójdę coś kupić [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja na 3d lub 4d mam zamiar isc dopiero w polowie lub pod koniec 6 miesiaca, ze bylo ladnie widac dzidziusia :)

To super. I masz przeczucie na dziewczynke :) pasujr do Ciebie coreczka :) a na prenatalnych lekarz cos wspomnial ? Za duzo nas tu, pewnie pisalas, nie pamietam
Jeszcze nas nie ogarniasz to normalne :) mój od prenatalnych jest niechętny do określania płci na pierwszych pren, ale gdy usłyszał, że ja za dziewczynka a facet za chłopcem to powiedział "w takim razie życzę dziewczynki, ale z kupnem różowych body niech się Pani jeszcze wstrzyma" a dzień przed prenatalnymi miałam wizytę i usg u ginekologa i on też stwierdził, że jak dla niego dziewczyna :)

f2w39n7303c24ozn.png

Ja juz po wizycie wszystko dobrze szyjka trzyma słuchaliśmy serduszka dzidziusia pięknie bije <3 mój lekarz powiedział ze położy mnie do szpitala w 28 tygodniu ciszy żeby jakąś tam profesor mnie zbadala i uzgodnia razem w którym tygodniu rozwiązać ciążę ze względu na obumarcie w 37 tygodniu możliwe ze wcześniej podadza mi już sterydy na rozwiniecie plocek dziecka żeby wyazie co było gotowe przyjść na świat wcześniej w końcu czuje się zaopiekowana i musze streszczac się z wyprawka bo jeśli czeka mnie tyle wizyt w szpitalu to może być ciężko ale dla dzieciątka wszystko :)
Super, ze wszystko dobrze[emoji5] Fajnie, ze sie tak Toba lekarz zajal i mozesz czuc sie bezpieczniej. Tym razem na pewno wszystko bedzie dobrze!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Jeszcze nas nie ogarniasz to normalne :) mój od prenatalnych jest niechętny do określania płci na pierwszych pren, ale gdy usłyszał, że ja za dziewczynka a facet za chłopcem to powiedział "w takim razie życzę dziewczynki, ale z kupnem różowych body niech się Pani jeszcze wstrzyma" a dzień przed prenatalnymi miałam wizytę i usg u ginekologa i on też stwierdził, że jak dla niego dziewczyna :)

f2w39n7303c24ozn.png

To moze sie nic nie zmieni :) juz nie dlugo bedziesz wszystko wiedziala :)

Do góry