G
gosc12
Gość
Czuje się dużo spokojniejsza wole leżeć w szpitalu i być pod opieką niz zostawiona sama sobie i się martwić czy jest okej wierzę z całych sił ze będzie dobrze <3
Musisz byc dobrej mysli :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czuje się dużo spokojniejsza wole leżeć w szpitalu i być pod opieką niz zostawiona sama sobie i się martwić czy jest okej wierzę z całych sił ze będzie dobrze <3
Ja jak w 16tc pójdę na 4D i będzie widać co mam w środku to pójdę coś kupić [emoji16]
![]()
Mi tak ginekolog zaleciłJa na 3d lub 4d mam zamiar isc dopiero w polowie lub pod koniec 6 miesiaca, ze bylo ladnie widac dzidziusia![]()
Mi tak ginekolog zaleciłbo mi głównie o płeć chodzi
![]()
Za niecałe 2 tygodnieZeby bylo pewne [emoji14] no tak, albo czekac. A jak masz mozliwosc zeby isc na 4d to czemu nie korzystac, ja raczej sie wstrzymamkiedy Ci wypada 16 tc ?
To super. I masz przeczucie na dziewczynkeZa niecałe 2 tygodnie31 stycznia
![]()
Jeszcze nas nie ogarniasz to normalneTo super. I masz przeczucie na dziewczynkepasujr do Ciebie coreczka
a na prenatalnych lekarz cos wspomnial ? Za duzo nas tu, pewnie pisalas, nie pamietam
Super, ze wszystko dobrze[emoji5] Fajnie, ze sie tak Toba lekarz zajal i mozesz czuc sie bezpieczniej. Tym razem na pewno wszystko bedzie dobrze!Ja juz po wizycie wszystko dobrze szyjka trzyma słuchaliśmy serduszka dzidziusia pięknie bije <3 mój lekarz powiedział ze położy mnie do szpitala w 28 tygodniu ciszy żeby jakąś tam profesor mnie zbadala i uzgodnia razem w którym tygodniu rozwiązać ciążę ze względu na obumarcie w 37 tygodniu możliwe ze wcześniej podadza mi już sterydy na rozwiniecie plocek dziecka żeby wyazie co było gotowe przyjść na świat wcześniej w końcu czuje się zaopiekowana i musze streszczac się z wyprawka bo jeśli czeka mnie tyle wizyt w szpitalu to może być ciężko ale dla dzieciątka wszystko![]()
No domyslam sie. U mnie troche inna praca, alw tez wiele podobnych ruchow jesli chodzi o kregoslup[emoji53] A robilas cos z tym kregoslupem?Jak się wkłada szkrabiki do snu a później wyjmuję i ubiera a później karmi przy tych malutkich stolikach roczniaki to plecy wysiadaja![]()
![]()
Jeszcze nas nie ogarniasz to normalnemój od prenatalnych jest niechętny do określania płci na pierwszych pren, ale gdy usłyszał, że ja za dziewczynka a facet za chłopcem to powiedział "w takim razie życzę dziewczynki, ale z kupnem różowych body niech się Pani jeszcze wstrzyma" a dzień przed prenatalnymi miałam wizytę i usg u ginekologa i on też stwierdził, że jak dla niego dziewczyna
![]()