belle81
Fanka BB :)
Coś o sobie?hej można dołączyć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś o sobie?hej można dołączyć?
Kurcze czuję się tak jakoś obco, same nowe koleżanki.![]()
Zobacz załącznik 836005
i co to teraz znaczy? te 18%?
hej można dołączyć?
Doskonale wiem, ze to działa. Byl czas, ze chodzilam do psychiatry- No niestety tez mi troche dorosle zycie dalo w dupe, rozwod w wieku 22 lat nie jest spelnieniem.marzen mlodej kobiety, tym bardziej z malym.dzirckiem. ale wracając do tego psychiatry, chodzilam, leki bralam. Ale po pewnym czasie stwierdzilam "kuźwa. Jestem taka mloda i potrzebuje lekow, zeby miec usmiech na twarzy?". Leki stopniowo odstawilam i co? I zyje dalej, choc od tego czasu nie raz byłam w totalnym dołku chociazby po stracie ciąży. Trzeba walczyc ze sobą, trzeba się dobrze nastawić choćby nie wiadomo co się działo! Nie jest to latwe, ale stopniowo można się tego nauczyćAleż mówisz święte słowa. Dokładnie to miałam na myśli. Że trzeba żyć pozytywnie mimo że życie kopie nad w dupe...
Są ludzie którzy mają gorzej a mimo to żyją i uśmiechają się do innych a przede wszystkim do siebie.
Mój wujek kilkanaście lat temu dał mi dobrą radę na każdy poranek...
Wstajesz rano,rozkładana szeroko ręce i uśmiechając sie mówisz Dzień dobry słoneczkoGłupie...może i tak,ale spróbuj -efekt gwarantowany
I w łazience przed lustrem mówisz ' jestem zajebista,mogę wszystko.
To działa![]()
ZapraszamyWitajcie
chcę dołączyć do grupy staraczek można?
Pisz i mów co Ci leży na wątrobiekurczę ciężko się tak wbić ale może się uda![]()