JoAnnA250694
Fanka BB :)
A teraz który to tydzień ile miał dzidziu ??To jak u Nas doszło do zapłodnienia (wg lekarza i wg nas) w Święta(25-26) to pęcherzyk 22dni później o wym 6mm to ok?
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A teraz który to tydzień ile miał dzidziu ??To jak u Nas doszło do zapłodnienia (wg lekarza i wg nas) w Święta(25-26) to pęcherzyk 22dni później o wym 6mm to ok?
Dziś 6 tydzień i 6 dzień. Zarodka wtedy(17.01) nie było, tylko pęcherzyk. Teraz czekamy do wizyty 7.02.A teraz który to tydzień ile miał dzidziu ??
Hmm bo według moich obliczeń też powinnam mieć płodne 22-26 mam długie cykle, ale to niemożliwe żeby wtedy bo ja 25 wiedziałam że jestem w ciążyDziś 6 tydzień i 6 dzień. Zarodka wtedy(17.01) nie było, tylko pęcherzyk. Teraz czekamy do wizyty 7.02.
Hmm..Hmm bo według moich obliczeń też powinnam mieć płodne 22-26 mam długie cykle, ale to niemożliwe żeby wtedy bo ja 25 wiedziałam że jestem w ciąży
A 22.01 dzidzia miała już 0,94 cm u mnie na bank owulacja była szybciejHmm..
Mój poprzedni cykl miał 26 dni.
Dentystka z misją?
Ja np. Boję się znieczulenia... Nigdy nie biorę u dentysty. A co już mówić o znieczuleniu przy porodzie. Jednak cesarka to moja największa zmora. Mam nadzieję, że się obejdzie.
Właśnie, owulacje mogłaś miec wcześniejA 22.01 dzidzia miała już 0,94 cm u mnie na bank owulacja była szybciej
Jestem przeciwna temu lekowi w ciąży.A już tym bardziej nie w takiej dawce.Dziewczyny dostałam nospe do brania 3 razy dziennie co o tym myślicie?
![]()