reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

witajcie dziewczynki:-)
ewciu witaj Kochana! Pewnie że pamiętamy, buziaki dla Ciebie i Matiego:tak:
:-)
dzięki dla ciebie tez buziaki...:tak::tak:

Ewcia jasne, ze nie zapomnialysmy:cool:
no to sie ciesze...

Właśnie umówiłam się na rozmowę o pracę... aż boję się robić sobie nadziei... pewnie znów odeślą mi papiery bez słowa :baffled: :confused: :nerd: :sorry:
POWODZONKA KOCHANA

ewciu...witaj znow przepadku odnaleziony:-) trzymam kciuki
hehe nom znowu ja,,odnaleziona,hahaha

hej dziewczynki
witam sie z wami w ten koszmarny poniedzialek:-(
dlaczego koszmarnyyy

reklama
Hausfrau 15 kg, tylko ja mam dobra przemiane materii, duzo jem i duzo s...
Bardzo szybko wrocilam do swojej wagi po porodzie , juz po miesiacu wchodzilam w ubrania sprzed ciazy, synek dal mi niezle w kosc, i mialam slub na glowie.
Ale tak patrze na Twoje zdjecia slkubne to tez niesla z Ciebie laska. Jestem wzrokowcem mam wrazenie ze gdzies juz Ciebie widzialam, ta twarz taka znajoma.Ciekawe co?
No to gratuluję formy :tak: i figury :tak:
Myślę, że się nie znamy... chyba, że jesteś na babskimforum na podziemiu... też czasami tam zaglądam i podałam tam linka do tych fotek :-) Ale teraz myslę czy znam jakąś Beatę.... :no: niestety ani jedna ze znajomych Beat nie przypomina Ciebie :-)

Hausfrau Beata pisala cos o Twoich zdjeciach slubnych. Gdzie one sa? Moge je zobaczyc?
Są na wątku https://www.babyboom.pl/forum/stara...jszy-dzien-jak-wygladalysmy-1497/index54.html

hej dziewczynki
witam sie z wami w ten koszmarny poniedzialek:-(
jeszcze tylko trochę i będzie wtorek ;-)

gosiu a czemu koszmarny?:-(
hausfrau....:: IHK Siegen :: IHK Siegen - INTERNET tam masz firmendatenbank....skorzystaj z tego...moze znajdzeisz cos ciekawego...twoja specjalnosc to rechnungswesen czy tak?
Dzięki za namiary lenna. Kiedyś byliśmy w IHK Siegen ale bronili się tajemnicą służbową, że nie mogą nam podać żadnych firm, które np. mają kontakty z PL i kazali nam iśc do AA (Urząd Pracy) a tam wysłali nas znów do IHK. I tak w kółko Macieju... ale powysyłam papiery jak tylko dzisiaj dorobię kilka kopii świadectw :tak:

Na razie sapadam robic jakąs zapiekankę więc życzę Wam wszystkim miłego dzionka!!

Dzięki za namiary lenna. Kiedyś byliśmy w IHK Siegen ale bronili się tajemnicą służbową, że nie mogą nam podać żadnych firm, które np. mają kontakty z PL i kazali nam iśc do AA (Urząd Pracy) a tam wysłali nas znów do IHK. I tak w kółko Macieju... ale powysyłam papiery jak tylko dzisiaj dorobię kilka kopii świadectw :tak:

hausfrau...jak cie tak wysylaja to znaczy ze ci urzedniicy sie nei znaja, wykorzystaj to i powiedz ze tak musi byc....to naprawde dziala...ja juz tak pare razy zrobilam, ze musialam urzednikowi tlumaczyc, jak pewne rzeczy musi zalatwic....kopie swiadectw musisz zawsze beglaubigen...w ratuszu musisz za to zaplacic...ja placilam na poczatku(bo nie wiedzialam ze mozna inaczej) 2 euro za jeden dokument...w aok....podstempluja ci za darmo....dzwon bezposrednio do firm i sie pytaj czy nei potrzebuja kogos...moze ci powiedza, ze masz swoje namiary do nich wyslac, to zawsze cos...jesli wysylasz cos mailem, to zawsze jako pdf, bo tu nie zawsze ci worda otworza...(do worda sie przyczepiaja czesto wirusy i oni ich nawet nie otworza tylko od razu skasuja)...jak cie na rozmowie beda pytac o ciaze...mozesz klamac...chroni cie od tego prawo, nie maja prawa na tej podtsawie wybierac pracownikow...nie mow na rozmowie bron boze ze planujesz dzeicko....i tak bedzeisz miala ciezko, jako mloda zona sie przebic....oni wychodza z zalozenia ze zaraz zajdzeisz w ciaze... moze jeszcze wejdz na gelbe seiten i poszukaj firm...wysylaj podania na slepo, gdzei sie da....moze na stronie siegen bedzei tez jobbörse... zrob podanie "z jajem" takie zeby sie rzucilo w oczy np. na twoim osobistym papierze z naglowkiem z twoim imieniem i nazwiskiem, albo twoje podanie w formie flyera...doslownie zareklamuj sie...umowia sie na rozmowe z ciekawosci... oni codzeinnie dostaja podania ktore wygladaja tak samo...musisz sie rzucic w oczy...np. wyslij im cukierka mietowego z karteczka, ze oferujesz im ein frisches gefühl mit den frischen ideen z numerem twojej komorki... u mnie sie na cos takiego nabierali... nawet jak odsylali mi papiery to cukierka nie bylo, ale zawsze dzeikowali za odmienne podanie...czyli zwocili uwage, bo nie dostalam odmowy "z masowki" tylko indywidualna.... bedzei dobrze...musisz sie tylko dobrze sprzedac...i o pieniadzach mow na koncu...;-)

Dzieki Lenna. Przyda sie!! Nie wiem jak do domu wroce bo mi zesztywnialy członki:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
fifi...hehe...aha...:szok::szok::szok:...lepiej by bylo zeby po powrocie do domu to twoj ksiaze cierpial na powyzsza przypadlosc;-);-);-) zrob sobie pare przysiadow na rozgrzewke..niech koledzy w pracy popatrza...zrobi ci sie cieplej..a moze innym tez zimno w stopy i tez sie rozgrzeja

Lenna siedze z takim jednym przystojniakiem w pokoju sam na sam, ale jest chory, kicha i prycha, wiec sie trzymam od niego z daleka! A co do przypadlosci to P. ma taka codziennie po kilka ray. Masuje, masuje i zesztywnienie ustepuje;-);-);-):rofl2::rofl2: hi hi hi

no to sie od kolegi przystojniaka z daleka trzymaj...bo wiesz...grypsko parszywe jest...
herbatke z cytrynka mimo wszystko sobie zrob:tak:

reklama
Do góry